Jacob Ängmans Väg 4, Brunflo

Slutpris

1 825 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Jacob Ängmans Väg 4, Brunflo (Östersund)

Stor villa med utmärkt läge i Brunflo!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  108 m²
 • Tomtarea
  1 182 m²
 • Driftskostnad
  31 508 kr/år

Denna rymliga Brunflovilla erbjuder 3 sovrum, härligt stora sällskapsutrymmen, hobbyrum samt garage med förrådsdel. Bergvärme är installerat och huset är omdränerat 2005-2006. Tomten är stor och trivsam och gränsar mot en allmänning.

Huset har renoveringsbehov men har alla förutsättningar att bli ett utmärkt boende för en barnfamilj. Entréplanet erbjuder tre sovrum, rymlig hall, kök, vardagsrum och badrum. I vardagsrummet, som släpper in generöst med ljus tack vare de höga fönstren, finns det plats för både en större soffmöbel och bokhyllor. Från vardagsrummet nås även balkongen som rymmer både utemöbler och krukväxter. Här sitter man gärna i goda vänners lag till långt fram på småtimmarna! Det nedre planet bjuder på gillestuga med öppen spis, tvättstuga, matkällare, wc, pannrum och hobbyrum.

Tomten är gräsbeklädd och har ett suveränt läge. I trädgården växer vinbär, rabarber, pioner och rosor. Den passar utmärkt för studsmatta och leksugna småttingar med spring i benen. Här finns även en lekstuga i nedre hörnet av trädgården. Plats finns för en bil i garaget och även på den asfalterade infarten. I anslutning till garaget finns ett praktiskt förråd.

Brunflo ligger 16 km söder om Östersund, vackert beläget med fin utsikt över Storsjöbygden. I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, ett flertal restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar.

Endast 5km från Brunflo ligger Storsjöbygdens 18-håls golfbana.

Ta tillfället i akt och bli ägare till en rymlig villa med plats för hela barnfamiljen!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns också badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, ett flertal restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar.