Sandnäsvägen 28, Dvärsätt

Slutpris

3 900 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Sandnäsvägen 28, Dvärsätt (Krokom)

Sjöutsikt och dubbelgarage!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  195 m²
 • Tomtarea
  876 m²
 • Driftskostnad
  39 553 kr/år

Välkommen till detta moderna och härliga hus i omtyckta Sandnäsets sjöstad. Bostadshuset uppfördes 2015, huset erbjuder fem sovrum, härliga umgängesytor, braskamin, solig altan med sjöutsikt och dubbelgarage med vidbyggd carport. Detta hus har allt den moderna familjen önskar sig så passa på och kom på visning.

Redan på den asfalterade infarten känner ni er hemma. Med en stor carport på det praktiska dubbelgaraget och en uppväxt tomt där barn med spring i benen trivs så ligger huset perfekt beläget med sjöutsikt i detta populära och barnvänliga område. På entréplan finns två sovrum, ett helkaklat badrum med dusch, tvättstuga/teknikrum och vardagsrummet. På detta plan ligger köket från Vedum som är modernt och ligger i öppen planlösning med matrummet vilket har en värmande braskamin och plats för stort matbord. På övre plan finner ni ett socialt allrum, 3 sovrum och ett utrymme som är förberett för badrum.

För den friluftsintresserade finns här fantastiska möjligheter att nyttja Storsjön och dess natursköna omgivningar för att njuta av aktiviteter såsom fiske, paddling, bad och bärplockning sommartid samt till exempel skid- eller skoteråkning under vintern. I anslutning till området finns även golfbana för den som vill gå en runda utan att ens behöva starta bilen. I Dvärsätt bor barnfamiljen bekvämt med F-6 skola och flertalet förskolor både kommunala och kooperativa i närheten. Med skidspår, fotbollsplaner och idrottshall erbjuder flera idrottsföreningar gott om aktiviteter året runt för både stora och små. Ca 17 km från Östersund och 5 km från Krokom ligger Sandnäset. Det finns bra bussförbindelser från Dvärsätt till Östersund och även bra cykelvägar.

Ett stenkast från tomten finns en brygga där det går att hyra båtplats!.
Välkommen på visning

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område