Aspnäsgatan 12B, Frösön

Slutpris

3 350 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Aspnäsgatan 12B, Frösön (Östersund)

Gedigen villa med möjlighet att skapa egen prägel interiört!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  145 m²
 • Tomtarea
  958 m²
 • Driftskostnad
  29 097 kr/år

Mysig villa för den stora familjen eller för den som vill hyra ut lägenheter. Boarean är ca 145 kvm och entrévåningen består av rymlig hall med ingång till två separata lägenheter och en trappa upp till övervåningen. Ny målad panel utvändigt samt omdränerat på tre sidor av huset. Fjärrvärme och fiber är indraget i huset. Invändigt är större delar av ytskiktet från 70-talet.
ENTRÈVÅNING
Lgh 1: Används idag som huvudbostad och har ett separat, ljust kök och öppning mot vardagsrum. Badrum med wc, handfat och dusch.
Lgh 2: Har använts som uthyrningslägenhet och består av hall, separat kök, vardagsrum och badrum som renoverades 2016 med våtrumsmatta, våtrumstapet, wc, handfat och dusch.
ÖVERVÅNING
Hall samt ett före detta badrum är inrett som klädkammare. Sovrum 1 ligger till höger då man kommer in och sen kommer man in i det rymliga vardagsrummet som har utgång till en balkong och vidare mot sovrum 2 som också har en balkong och slutligen en till hall med badrum som har wc, handfat och badkar. Sedan kommer man till sovrum 3.
KÄLLARE
Gott om förvaringsmöjligheter i förrådsrum, tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och frysbox. Pannrum med den gamla pannan kvar samt fjärrvärmecentral. Garage med möjlig plats för mindre bil.

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område

I närheten

På Frösöns "framsida" är det gångavstånd till Östersunds centrum via gångbro samt närhet till Frösöns egna butiker vid bl a populära Tages konditori. I närområdet finns både förskola och skola årskurs 1-9. Här bor ni med närhet till Gustavsbergs och Ladängens slalombackar samt härliga promenadstråk runt Frösöberget.