Kopparslagargränd 2, Lugnvik

Slutpris

525 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Kopparslagargränd 2, Lugnvik (Östersund)

Välplanerad etta med nyrenoverat kök, stilrent vitmålade väggar och inglasad balkong!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  43 m²
 • Våningsplan
  1 av 4
 • Månadsavgift
  2 842 kr

Välkomna till en mycket välplanerad och nyrenoverad etta! Här bor ni i lugna och omtyckta kvarter i en populär och mycket välskött bostadsrättsförening.

Stilrent vitt kök som renoverades 2019 då även väggarna i lägenheten målades i enhetligt vit nyans. Här finner ni dessutom gott om utrymme för matplats, sällskapsmöbler och säng i vardagsrummet, gott om förvaring med fyra garderober i hallen, inglasad balkong med härligt sydvästläge, badrum med dusch och tvättmaskin samt gemensamhetsel som är inkluderad i avgiften. Bredband 100/100 Mbit för endast 150kr/månad erbjuder föreningen dessutom genom sitt egna nät.

I föreningen finns tillgång till gym, samlingslokal och övernattningsrum som alla renoverades 2013/2014. Här finns även ett hobbyrum (snickeri) och rum för cykel/barnvagnsförvaring samt tvättstugor.

Mycket trivsamt område där ni finner skola, förskola, Ica-butik med bensinstation, pizzeria, elljusspår/skidspår, fotbollsplan och närhet till både Storsjön och ”Mötesplats Lugnvik” med pulkabacke och grillplats. Från Lugnvik erbjuds goda kommunikationer med buss in till Östersunds centrum och busshållplats nås en kort promenad från lägenheten.

Välkomna på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område