Nävervägen 20, Torvalla

Slutpris

650 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Nävervägen 20, Torvalla (Östersund)

Toppfräsch 2:a med sovalkov. Hiss!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  77 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Månadsavgift
  5 049 kr

Välkommen till denna toppfräscha lägenhet som totalrenoverades för 5 år sedan. Här välkomnas ni med ytskikt i neutrala färger, stilrent IKEA kök och modernt badrum. Lägenheten har en perfekt disposition där man utnyttjat boytan till maximalt. En praktisk hall med bra förvaringsytor, stort vardagsrum där man ställt i ordning en alkov med plats för dubbelsäng. Sovrummet har bra förvaring och här ryms plats för dubbelsäng och från sovrummet nås balkongen som rymmer plats för bord och stolar. Badrummet som renoverats med platsmatta på vägg och golv är utrustat med bl.a. tvättmaskin och badkar. Köket har går i ljusa nyanser och här finns mycket goda förvaringsutrymmen och vid fönstret finns plats för matbord. Lägenheten är trivsamt belägen på andra våningen i detta omtyckta bostadsområde och nås bekvämt från hissen. På den trivsamma innergården finns utrymmen för barn och här inbjuds man till kontakt med grannarna om så önskas.

Här har du allt som Torvalla erbjuder inom gångavstånd. Inom 200m är du i Torvalla centrum där det finns både mataffär och pizzeria. Här finns också BVC-mottagning, bibliotek, frisör, fik, kyrka med kyrkis för barnen, förskola och grundskolor F-5 samt 6-9 och fritidsgård. Ett centralt läge med bra förbindelser till Östersund centrum. Två busshållplatser som trafikeras med buss 4, 6 och 14. En härlig närhet till naturen med skid-/löparspår. Ta chansen att förvärva en toppfräsch lägenhet i en av Torvallas mest populära och barnvänliga områden!

Välkommen på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område

I närheten

Torvalla är en stor stadsdel ca 7 km söder om Östersunds stadskärna. Området är till stor del uppfört under 1980- och 90-talet och har fina strövområden och gångvägar, elljusspår och stora bevarade natur- och skogsområden. Bra med bussförbindelser, här passerar stadsbussarna 4 och 6 och det finns ett flertal grundskolor och dagis, välsorterad livsmedelaffär, hälsocentral, kyrka, frisör samt ett antal detaljhandlare inom möbler och inredning.

Lokalt i området finns med gångavstånd ett flertal förskolor, skola årskurs 1-5 samt skola årskurs 6-9. Närhet till flers fotbollsplaner och strövområden. I bekvämt avstånd finns också Odensala Sportfält med ett flertal fotbollsplaner samt inomhushall.