Norra Torlandsgatan 15C, Blomängen

Slutpris

1 250 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Norra Torlandsgatan 15C, Blomängen (Östersund)

Ljus och välplanerad 2:a med balkong i solsäkert läge!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  53 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Månadsavgift
  3 352 kr

Välkomna hem till denna mycket tilltalande lägenhet, med högt och fint läge där ljuset verkligen flödar in och solen lyser stora delar av dagen och kvällen. Lägenheten har genomgående renoverats med nya moderna ytskikt och ett stilrent, klassiskt kök i modernt grå nyans med nya vitvaror och femtiotalskänslan snyggt bevarad. Matplatsen och köket i hjärtat av bostaden är verkligen en plats att trivas i med generöst ljusinsläpp från burspråkets fönster. Det helkaklade badrummet i ljusa toner erbjuder badkar för långa avkopplande stunder eller en snabb dusch. Rymligt vardagsrum med utgång till den solsäkra balkongen och sovrum med gott om plats för dubbelsäng dessutom gott om förvaring i lägenheten med fyra inbyggda garderober i hallen.

Lägenheten har ett optimalt och fridfullt läge på översta våningen utan insyn och med en balkong i soligt sydvästläge som erbjuder utsikt över takåsarna och Gustavsbergsbacken. Bostadsrättsföreningen är välskött och stabil där de flesta renoveringar är gjorda med b.la. relining, ny fasad och nya fönster. Föreningen kan även erbjuda medlemmarna bekvämligheter såsom tillgång till gästlägenhet, hobbyrum och tvättstuga. Allt för att ni skall trivas i många år framöver.

Här bor ni med direkt närhet till campusområdet och Tegelplan som b.la. erbjuder välsorterad matvarubutik, gym, café och restaurang. Stadskärnan och fina strövområden ligger inom bekvämt gångavstånd.

Varmt välkomna på visning!

Madeleine Söderström
Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område