Anarisvägen 19, Torvalla

Slutpris

750 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Anarisvägen 19, Torvalla (Östersund)

Välplanerad rymlig lägenhet som har inglasad balkong som har mycket sol.

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  83 m²
 • Våningsplan
  3 av 5
 • Månadsavgift
  5 089 kr

Här kan vi erbjuda en mycket trevlig och välplanerad lägenhet som har stora rum samt inglasad balkong med skjutbara fönsterpartier som står öppen under hela sommaren och erbjuder eftermiddags och kvällssol. Här får ni plats med stort matbord och har ett trevligt vardagsrum som rymmer både släkt och vänner.

Kök som har plats för stort matbord vid fönster mot lugn innergård. Släta köksluckor och gott om förvaringsutrymmen. Vardagsrum med ekparkettgolv och generösa fönsterpartier som ger bra ljus. Utgång till den möblerbara inglasade balkongen där ni kan koppla av i sommarvärmen. Rymliga sovrum samt badrum som har duschhörna. Hall med bra utrymme för ytterkläder.

Här bor ni i lugnt område med strategisk närhet till skogs- och strövområden. Gångavstånd till matbutik. Här går det under hela året att cykla in till stadskärnan via välskötta cykelvägar. Bra bussförbindelser till Östersunds centrum. Välskött bostadsrättsförening med stabil ekonomi.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Torvalla är en stor stadsdel ca 7 km söder om Östersunds stadskärna. Området är till stor del uppfört under 1980- och 90-talet och har fina strövområden och gångvägar, elljusspår och stora bevarade natur- och skogsområden. Bra med bussförbindelser, här passerar stadsbussarna 4 och 6 och det finns ett flertal grundskolor och dagis, välsorterad livsmedelaffär, hälsocentral, kyrka, frisör samt ett antal detaljhandlare inom möbler och inredning.

Lokalt i området finns med gångavstånd ett flertal förskolor, skola årskurs 1-5 samt skola årskurs 6-9. Närhet till flers fotbollsplaner och strövområden. I bekvämt avstånd finns också Odensala Sportfält med ett flertal fotbollsplaner samt inomhushall.