Reveljgränd 18, Körfältet

Slutpris

1 010 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Reveljgränd 18, Körfältet (Östersund)

Totalrenoverad stilren lägenhet!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  46 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Månadsavgift
  2 592 kr

Får vi presentera en mycket välrenoverad lägenhet som har genomtänkta praktiska lösningar och håller en mycket hög standard rakt igenom. Lägenheten har byggts om för att skapa ett riktigt sovrum med plats för stor säng och förvaring. Varje del av lägenheten har renoverats för att skapa ett funktionell lägenhet som underlättar vardagen och samtidigt har en härlig avkopplande miljö. Hör finns alla möjligheter att trivas enormt bra.

Stort kök som har totalrenoverats på ett smakfullt sätt och har plats för stort matbord vid insynsskyddat fönster. Stilrena luckor och gott om förvaringsutrymmen i utdragslådor och överskåp. Rostfria vitvaror och spotlights belysta bänkskivor som kan styras via app. Här kommer ni att trivas och laga trevliga middagar med era vänner. Enhetligt golv i hela lägenheten. Vardagsrummet har plats för stor soffgrupp och tv. Utgång till balkong med mycket sol. Nyrenoverat badrum av hög klass som har klinker med extra isolerat golv och kaklade väggar. Utrustat med duschhörna med vikväggar av glas. Badrummet är en dröm med det där lilla extra. Stor hall med bra utrymme för ytterkläder. Renoverad klädkammare med hyllor och klädstång för praktisk förvaring. I anslutning till bostaden på samma plan finns stort källarförråd.

Körfältet ligger nära med det mesta och har ett bekvämt gång- och cykelavstånd till Östersunds stadskärna nära grönområden med motions-/skidspår och universitet. Vid Körfältets centrum finns pizzeria, trafikskola, gym och en bensinmack med närbutik och generösa öppettider alldeles i närheten. Köpcentret Lillänge med livsmedelsbutik och en rad butiker och snabbmatskedja finns inom gång- och cykelavstånd. Bara ett stenkast från lägenheten finns boulebana, fotbollsplan och stor grillplats. Alla som bor i föreningen har tillgång till tvättstuga, ett övernattningsrum, vallabod, hobbyrum, cykelrum och solarium. På varje innergård finns det lek- och ute-/ grillplatser som är väl underhållna.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område