Byvägen 40, Frösön

Slutpris

2 450 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Byvägen 40, Frösön (Östersund)

Helrenoverad lägenhet med utmärkt läge på Frösön!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  93 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Månadsavgift
  4 693 kr

På Byvägen 40 möts ni av ett toppmodernt hem med alla bekvämligheter man kan tänkas önska sig. Lägenheten helrenoverades 2017 med bl.a. nya ytskikt, nya vitvaror, nytt kök, nytt badrum, ny gäst-wc och nya fönster. Här är det bara för en köpare att flytta in!

När ni kliver in över tröskeln välkomnas man av en rymlig hall med klinkergolv som är utrustad med golvvärme. Det är öppen planlösning och ryggåstaket gör att rummen känns extra luftiga och ljusa. I taket sitter infällda spotlights som ger ett behagligt ljus. Här finns stora sociala ytor med plats för stort möblemang i vardagsrum och matplats. Perfekt för större tillställningar i trevligt sällskap. Praktiskt kök med bardisk mot matplats och flertalet fönster ger ett trevligt ljusinsläpp. I mitten av lägenheten finns en murstock som är klädd i snygg fasadsten och här har tidigare suttit en kamin. Modernt badrum med både dusch, badkar, tvättmaskin och torktumlare. I både badrum och gäst-wc finns behaglig golvvärme. Två rejäla sovrum med tre stora garderober i det större. Den stora balkongen kan nås från två balkongdörrar och här finns plats för både bord, stolar och soffa. Här njuter man av sjöutsikten samtidigt som man tar sitt morgonkaffe.

Utanför porten väntar trevliga promenadstråk runt Frösöberget eller längs med strandpromenaden som tar er in till stan. Här bor ni nära livsmedelsbutik, förskolor, café och Gustavsbergsbacken. Ett stort förråd i källarplan får disponeras av ägaren till lägenheten och för en köpare finns parkeringsplats med motorvärmare att tillgå.

Varmt välkomna på visning!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

På Frösöns "framsida" är det gångavstånd till Östersunds centrum via gångbro samt närhet till Frösöns egna butiker vid bl a populära Tages konditori. I närområdet finns både förskola och skola årskurs 1-9. Här bor ni med närhet till Gustavsbergs och Ladängens slalombackar samt härliga promenadstråk runt Frösöberget.