Hornsgatan 12A, Frösön - Hornsberg

Slutpris

825 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Hornsgatan 12A, Frösön - Hornsberg (Östersund)

Stor 1,5:a med balkong och rejält kök i ett centralt läge på Frösön!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1,5 r.o.k.
 • Boarea
  47 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Månadsavgift
  3 274 kr

Till dig som uppskattar ett lugnt läge, med närhet till centrum kommer nu en rymlig 1,5:a med alla förutsättningar för ett bekvämt boende! Lägenheten disponeras av 47 kvm som fördelas på ett rejält kök med en riktigt bra matplats där du utan problem dukar upp för 6 personer. Som gjort för sällskap under matlagningen! De platsbyggda köksskåpen rymmer allt du behöver i köket, från golv till tak. De två stora fönster som finns bjuder inte bara på ett härligt ljusinsläpp, men också en trevlig vy mot Storsjön och Östersunds stad.

Badrummet är renoverat 2008 med kakel och klinker och praktiska duschvikväggar. Det stora allrummet är avdelat med en sovalkov som har skjutdörrar för att kunna stänga om sig, och där inne finns även en liten klädkammare. I vardagsrummet finns gott om dagsljus genom ett stort fönster samt balkongdörren. På balkongen njuter ni av solen från mitt på dagen och fram till kvällen.

I Brf Hornsbergshus 1 bor ni i en liten gemytlig förening med stabil ekonomi där TV och hushållsel ingår i månadsavgiften. Lediga motorvärmarplatser finns! Tvättstuga och cykelförråd finns i källaren och det ingår förråd till lägenheten både i källaren och på vinden. I Hornsberg bor man med den mesta service i direkt närhet på Frösön, men med närhet till Östersund centrum på andra sidan bron. Välkommen hem!

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område