Residensgränd 32B, Karlslund

Slutpris

3 350 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Residensgränd 32B, Karlslund (Östersund)

Fräsch lägenhet med villaytor i populära Karlslund

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  6 r.o.k.
 • Boarea
  231 m²
 • Våningsplan
  1 av 4
 • Månadsavgift
  8 603 kr

Drömmer ni om ett villaliv med stora bostadsytor och mycket förvaringsmöjligheter, men är inte beredd att göra avkall på att få bo med gångavstånd till gågatan och samtidigt inte är riktigt pigg på att ta hand om en trädgård? Då är detta boendet för er!

Denna fräscha lägenhet erbjuder just detta. Stor lägenhetsyta om ca 230,5 m² med bl.a. fyra sovrum, stor källare, två badrum och socialt kök. Dessutom ligger den på markplan med egen entré från gatan och uteplats mot den skyddade gården. Placerad i populära Karlslund med endast några minuters promenad ner till stan. Hela lägenheten är ljus och stilren och har ett enhetligt ekparkettgolv vilket känns fräscht och sobert. Den fantastiska takhöjden på hela 3 meter ger boendet en härlig rymd. De två helkaklade badrummen är modernt inredda och går i vitt och granitgrått klinker. Lägenhetens sociala kök är en vit dröm med stora fönster, mysig matplats och modern stilren inredning. Här inbjuds middagsgästerna att sitta med på ett hörn och provsmaka kvällens rätt. Källaren är idag inredd med tvättstuga, möblerbar hall, stort allrum och två egna förrådsutrymmen. Om man önskar stänga av en del av lägenheten och hyra ut denna del får uthyrningsdelen en bostad med två sovrum, ett badrum, utrymme för ett pentry och en egen adress på Residensgränd 32.

Bostadsrättsföreningen Stadsbacken är en stabil förening med god ekonomi och låga avgifter. På innergården finns det under sommaren utemöbler och en stor gräsyta med grönskande buskar. Här bor man i ett suveränt läge i charmiga och populära Karlslund vid lugn gata. Detta är verkligen ett perfekt läge med närhet till både centrala Östersund och ÖSK-området med fina preparerade längdspår samt strövområden. Matvarubutik, lunchrestaurang, skolor och förskolor finner ni endast ett stenkast bort. Denna lägenhet är något utöver det vanliga och måste verkligen upplevas.
Välkommen på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område