Skolgatan 44A, Odenslund

Slutpris

975 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Skolgatan 44A, Odenslund (Östersund)

Ljus och tilltalande 2:a i populära Odenslund - med hiss!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  61 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  3 776 kr

Välkomna till en mycket rymlig 2:a som nyligen har renoverats med trägolv och stilrena, moderna färgval på väggar och kök. Här bor ni bekvämt med hiss i huset i en välplanerad och ljus lägenhet med stort vardagsrum med klassiskt parkettgolv och utgång till balkong med bra solläge. Köket i modernt grå kulör har utrymme för matplats med bra ljusinsläpp vid fönster. Gott om förvaringsmöjligheter med klädkammare i anslutning till hallen och inbyggda garderober i sovrummet. Här i populära BRF Björktrasten ingår dessutom bredband i månadsavgiften och föreningen planerar att byta till nya fönster inom kort!

Här bor ni i förening med god ekonomi där många större renoveringar har utförts de senaste åren. Bostaden finner ni i grönskande Odenslund ett stenkast från Tegelplans serviceutbud och närhet till gymnasieskolor, universitet, mataffär och gym. Dessutom är centrala Östersund endast en kort promenad eller cykeltur bort. Flera bussar passerar även området för den som önskar åka kollektivt.

Välkomna att anmäla er till visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område

I närheten

I Odenslund bor ni i mycket attraktivt område i uppväxt miljö med stora grönområden och härliga promenadstråk. Närhet till Tegelplan med välsorterad matbutik, gym, restaurang och café. I området finns grundskola, fritids samt förskolor. Bra förbindelser till centrum med både cykel och buss. Gångavstånd till universitetet och Östersunds centrum.