Lingonvägen 9B, Odensala

Slutpris

1 725 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Lingonvägen 9B, Odensala (Östersund)

Fräsch 3:a i markplan

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  72 m²
 • Våningsplan
  1 av 2
 • Månadsavgift
  4 063 kr

Välkommen till Lingonvägen och en underbar trerummare med egen ingång i markplan om härliga 72 kvadratmeter. En modern och ljus lägenhet med öppen planlösning, stora sällskapsytor och vackert ljusinsläpp. Perfekt för dig som vill bo bekvämt med allt i samma plan, riktig huskänsla fast i lägenhetsform!

Ljust och rymligt kök med social och öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är i stilrent vitt utförande och inrymmer gott om förvaring och all maskinell utrustning som önskas i ett modernt boende. Från det ljusa vardagsrummet har du utgång till altanen med grästäppa utanför. Här är det sol från lunch till kväll och de dagar solen skiner för starkt finns markis som håller värmen borta. Två rymliga sovrum med garderober och en smart klädkammare placerad i hallen som ger extra förvaring. Badrummet har allt
man kan tänkas behöva med wc, handfat, handdukstork, dusch och tvättmaskin. Genomgående ljusa ytskikt med målade väggar och stilrent laminatgolv som flödar genom hela lägenheten.

Lägenheten ligger i en förening med trevliga innergårdar och gemensam grillplats. Förråd finns i gemensam länga och alla lägenheter nås via egna entréer som nås via markplan eller loftgång. Härliga stråk för promenader eller motion alldeles runt knuten och gångavstånd till mataffär, pizzeria och busshållplats.

Varmt välkommen till ett bekvämt boende på Lingonvägen mitt i Odensalaidyllen!

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Närmaste matvarubutik är ICA Supermarket Odenhallen som ligger inom gångavstånd. Lillänge med gratis parkering har goda shoppingmöjligheter. I övre Odensala finns Lillsjöns centrum som nås via gång/ cykelvägar och erbjuder hälsocentral, apotek, kyrka, fritidsgård och äldreboende. Det tar endast 15 minuter med bussen in till stan. Både buss 2, 4, 6 & 9 samt nattbussen stannar vid närliggande busshållplatser.

Det finns flera dagis i området. Vid Lillsjöskolan finns Lillgården. Övriga dagis i Odensala är Luktärtan, Stallet, Lingonet, Bäcken och kooperativet Solögat. Skolorna i området mot Lillsjön är Lillsjöskolan F-6 och Storsjöskolan 6-9. Det finns två öppna förskolor i området, en kommunal som bedrivs i hälsocentralens lokaler och en som drivs av Odensalakyrkan. Vid Odensala centrum finns Tavelbäcksskolan som är en F-6.