Brunflovägen 31, Odenslund

Slutpris

2 650 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Brunflovägen 31, Odenslund (Östersund)

Bostadsrätt med härlig villkänsla med hög kvalité och vackra detaljer.

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  102 m²
 • Månadsavgift
  5 979 kr

Välkomna till söder och början på lummiga Odenslundsområdet som ligger på gångavstånd till Östersunds stadskärna. Här kan vi erbjuda en fantastisk bostadsrätt i den s k Morenska villan som verkligen har villakänsla med högt i tak, vackra detaljer och mycket ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Här har ni representativa sällskapsutrymmen med härlig rymd och atmosfär samt en värmande braskamin. Rymligt kök med plats för både släkt och vänner. Utgång till stor terrass för trevliga grillmiddagar och avkoppling. Här får ni enkelheten med bostadsrättens fördelar där ni bara kan låsa när ni ska åka bort på semester och slipper ansvaret för gräsklippning samt snöskottning.

Modernt rymligt kök med plats för stort matbord, fantastiskt ljus och en takhöjd på 2,85 meter. Här ryms både släkt och vänner under trevliga middagar. Utgång till en stor trivsam altan som har plats för både loungemöbel, matgrupp och solstolar. Äppelträd och buskar är planterade i anslutning till altanen. Helt enkelt en fantastisk plats för avkoppling under sommarhalvåret. Mot entrésidan har ni ytterligare en uteplats på farstukvisten som ni delar med grannen. Representativt vardagsrum som har vackra detaljer samt fantastiskt rymd och atmosfär. Här kan ni koppla av efter en lång arbetsdag och njuta av värmen från braskaminen. Mycket ljus strömmar in från de stora fönsterpartierna. Här finns gott om plats för en stor soffgrupp, matbord för släkten och bibliotek där ni kan samlas för avkopplande läsning eller hemarbete. Mot entrésidan har ni ytterligare en uteplats som ni delar med grannen. Sovrum som har fönster mot gården. På entréplanet har ni också ett nytt stilrent badrum som är utrustat med duschvägg samt tvättmaskin och torktumlare. Stor välkomnande hall med bra utrymme. På nedre plan har ni ett stort sovrum som är svalt och skönt under sommaren och en tillhörande toalett.

Här bor ni centralt med gångavstånd till stadens centrum som har stort utbud av butiker och restauranger. I området finns både förskola och skola. Har har ni också fantastiska strövområden i härlig lummig miljö och flera parker. Expresscykelväg finns direkt utanför ingången. bra parkeringsmöjligheter för både boende och gäster.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I Odenslund bor ni i mycket attraktivt område i uppväxt miljö med stora grönområden och härliga promenadstråk. Närhet till Tegelplan med välsorterad matbutik, gym, restaurang och café. I området finns grundskola, fritids samt förskolor. Bra förbindelser till centrum med både cykel och buss. Gångavstånd till universitetet och Östersunds centrum.