Prästgatan 10 A, Centralt

Slutpris

1 220 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Prästgatan 10 A, Centralt (Östersund)

Trivsam tvårummare högst upp i huset med rymlig balkong!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  46 m²
 • Våningsplan
  4 av 4
 • Månadsavgift
  2 639 kr

Här hittar du en lägenhet som står inflyttningsklar med ett perfekt läge! Vill du ha nära till affärer, skola, café, sporthall, gym samt till goda kommunikationer är detta ett utmärkt boende för dig.

Här bor du i en lägenhet med väldisponerade kvadratmeter och en härligt stor balkong med trätrall. I hallen välkomnas du av ett mörkt laminatgolv och väggar som går i vitt. Goda förvaringsmöjligheter finns i en garderob och en hatthylla erbjuder avhängningsmöjligheter. Lägenheten har gjorts om så att det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Detta gör att det upplevs luftigare och ljusare. Soffa, tv-möbel och köksbord får plats. På golvet ligger ett parkettgolv i ek och väggarna är målade i vitt. Sovrummet är inrett med en trevligt mörkgrå heltäckningsmatta och här ryms en större säng och sängmöbler. Gott om förvaring finns i en skjutgarderob. Badrummet bjuder på klinkergolv, vitt kakel samt grön mosaik på en av väggarna. Här finns både tvättmaskin och handduksvärmare.

Bostadsrättsföreningen Instrumentmakaren är en mindre förening med god ekonomi. Innergården är stenlagd och här finns två uppmurade grillar som används under sommarhalvåret. Det finns övernattningsrum och relaxavdelning!

Välkommen på visning!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område