Reveljgränd 2, Körfältet

Slutpris

900 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Reveljgränd 2, Körfältet (Östersund)

Välplanerat i omtyckt område!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  84 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  4 307 kr

Välkomna till detta populära bostadsområde som erbjuder gångavstånd till rekreationsområdet på Remonthagen, Universitetet och bra allmän service. Här kan ni förverkliga drömmen och renovera helt efter enligt smak och tycke. Reparationsfond om ca 22.000kr ingår. Lägenheten erbjuder härliga ytor, trivsam planlösning, bra förvaring och en stor möblerbar balkong med trätrall. Här finns alla möjligheter att trivas och kunna koppla av i lugnt och naturskönt område med vacker inbäddad grönska.

Lägenheten har stort vardagsrum med slipat ekparkettgolv samt generösa fönsterpartier som ger ett bra ljus. Utgång till härlig möblerbar balkong. Här är det bara att koppla av och njuta av solen och värmen på sommaren. Kök med lackade luckor och gott om förvaringsutrymmen. Plats för matbord vid fönster mot lugn gård. Två rymliga sovrum med plast för dubbelsäng och garderober. Badrum med plastmatta och kaklade väggar. Utrustat med badkar. Hall med bra utrymme och klädkammare. Lägenheten har allmänt ljusa ytskikt.

Körfältet ligger nära med det mesta och har ett bekvämt gång- och cykelavstånd till Östersunds stadskärna nära grönområden med motions-/skidspår, förskola och skola. Vid Körfältets centrum finns pizzeria, trafikskola, gym och en bensinmack med närbutik och generösa öppettider alldeles i närheten. Köpcentret Lillänge med livsmedelsbutik och en rad butiker och snabbmatskedjor finns inom gång- och cykelavstånd. Bara ett stenkast från lägenheten finns boulebana, fotbollsplan och stor grillplats. Alla som bor i föreningen har tillgång till tvättstuga, ett övernattningsrum, vallabod, hobbyrum, cykelrum och solarium. På varje innergård finns det lek- och ute-/ grillplatser som är väl underhållna.

Välkomna på visning.

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område