Genvägen 15E, Karlslund

Eller högstbjudande

1 550 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Genvägen 15E, Karlslund (Östersund)

Renoverad trerummare med utmärkt läge!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  68 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Månadsavgift
  3 295 kr

Nu finns möjligheten att förvärva en fantastiskt fin trerummare i en populär förening i Karlslund med bara några minuters promenad till centrum.

Redan innanför dörren får man en känsla av en ljus och fräsch lägenhet med stilrena och moderna materialval. I den ljusa entrén ligger gråsvart klinker på golvet och vidare in en fin ekparkett som fortsätter in i resterande del av lägenheten. I den inre hallen finns flertalet garderober som underlättar förvaringen. Köket är renoverat med vita luckor och en praktisk köksö som ger goda arbetsytor och även fungerar som frukostbord. Alla vitvaror är från 2013, med hel kyl och frys i vitt utförande, diskmaskin, spis/ugn, spisfläkt i vitt utförande och rostfri diskho. Här finns bra med bänkyta för att tillaga en måltid eller ställa ifrån sig matvaror och grytor under matlagningen. Vill man ha en avskild matplats får man det i vardagsrummet som rymmer matbord och stolar. Där finns även plats för soffa och tv-möbel. Vardagsrummet är ljust, tack vare gavelläget, och härifrån når man balkongen där det får plats både utemöbler och krukväxter. Balkongen är belägen på gavelsidan vilket gör att man har ett fritt läge och störs inte av trafiken längs Genvägen.

Det helkaklade badrummet renoverades 2011 av föreningen och är utrustat med golvvärme och infällda spotlights som är dimbara. Här finns även tvättmaskin.

Det stora sovrummet är renoverat med vita väggar och en vacker fondtapet med blommotiv. Detta rymmer dubbelsäng och sängmöbler. Det andra sovrummet har även det vita väggar.

Bostadsrättsföreningen är välskött och har en trevlig gästlägenhet som går att hyra för 250 kr/natt. Denna är utrustad med wc, dusch och ett pentry. Tvättstuga finns i grannhuset och det är lätt att få tvättider. Parkeringsplats finns ledigt för närvarande. Ett källarförråd och ett matkällarförråd hör även till lägenheten.

Här bor ni med bästa tänkbara läge! Från lägenheten tar det endast 10 minuter att gå ner till centrum och endast några minuters promenad bort ligger campus. I närområdet finns en matvarubutik med postservice och busshållplats finns längs Genvägen. Ett stenkast bort finns belysta längdskidspår på skidstadion, Björkbackaparken och bouleplan. I omtyckta Karlslund finns även frisör, skolor, förskolor och restaurang. Här bor och trivs människor i alla åldrar.

Ta chansen att bli ägare till denna helrenoverade och välplanerade trerummare i trivsamma Karlslund!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  3 r.o.k.
 • Sovrum
  2 st
 • Boarea
  68 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Hiss
  Nej
Interiör

RUMSBESKRIVNING:

HALL
Här välkomnas ni in i en ljus och välkomnande hall som har utrymme för klädavhängning direkt till vänster och på den högra sidan finns fem garderober med tillhörande överskåp som underlättar förvaringen. Hallen är genomtänkt renoverad med slittåligt och praktiskt kllinkergolv vid entrén samt parkettgolv i ek i den inre delen av hallen. Väggarna går i vitt.

BADRUM
Föreningen renoverade badrummen 2011-2012. Badrummet är stilrent renoverat med klinkergolv i mörkgrå nyans med golvvärme (El) och ljusa kaklade väggar. Badrummet är utrustat med dusch med duschväggar, wc, vattenburen handdukstork, kommod, spegelskåp och tvättmaskin. Dimbara LED-spotlights i taket som belysning.

KÖK
Till vänster från hallen finner ni lägenhetens mycket rymliga, ljusa och välplanerade kök. Här finns gott om förvaringsutrymme i skåp, lådor och köksö som ger gott om arbetsyta samt sittplatser. Köket har vita luckor och matchande, mörk stenmönstrad bänkskiva i laminat samt vitt kakel som stänkskydd ovanför bänkskivan. Maskinellt är köket utrustat med kyl, frys, diskmaskin, spis/ugn, samt spisfläkt. Parkettgolv i ek och vita väggar.

SOVRUM
Sovrum beläget mot innergården, med utrymme för dubbelsäng och sängmöbler. Enhetligt parkettgolv i ek även här och tapet i vitt tillsammans med en snygg blommönstrad fondtapet.

VARDAGSRUM
Parkettgolv i ek och mönstrad tapet på väggarna. Vardagsrummet har gott om plats för sällskapsmöbler och matplats. Från vardagsrummet nås balkongen med gavelläge vilket gör att man inte störs av trafiken. Här finns plats för bord, stolar och krukväxter.

SOVRUM
Parkettgolv i ek och väggar i vitt samt fondtapet på en vägg. Detta sovrum rymmer säng, byrå, garderob och skrivbord om så önskas.

TV

Comhem.

Internet

Comhem.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggår
  1962
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2019-12-20
 • Prestanda
  104 kWh/m²/år
 • Energiklass
  D

Exteriör

Uteplats

Balkong på gavelsida.

Bilplats

4 garageplatser. 370kr/mån Lång kö.
22 carportplatser. 300 kr/mån. F n kö.
26 parkeringsplatser. 225 kr/mån. I dagsläget är det kö till parkering enligt föreningen.
Separat kö till samtliga bilplatser.

Övriga utrymmen

Lägenhetsförråd, matkällarförråd samt cykelförråd finns i källaren. Tvättstuga finns i källaren på Eriksbergsvägen 18 C.

Föreningen har en fräsch uthyrningslägenhet med 4-5 sovplatser, pentry samt toalett och dusch som medlemmarna kan hyra för 300kr/dygn. Enligt uppgift från föreningen så är den ofta ledig.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  3 295 kr
 • Andel i BRF
  1,8346 %
 • Andel av årsavg.
  2,0116 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 190 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  476 kr
 • Pantsatt
  Ja
Driftskostnader
 • El
  353 kr
 • Försäkring
  180 kr

Totalt: 533 kr/mån

Bostadsrätts­förening

Brf Byalaget 16
 • Lägenheter
  54 st
 • Hyresrätter
  5 st
 • Lokaler
  12 st
 • Äkta förening
  Ja

Föreningen Brf Byalaget 16 äger 3 byggnader uppförda med 54 lägenheter och 12 st lokaler. Fastighetens adress är Eriksbergsvägen 18 A-C, Genvägen 15 A-E och Stenstigen 2 A-C.

Ekonomi

Föreningen är välskött och har en god ekonomi bland annat tack vare flera hyresrätter som de sålt sedan föreningen bildades. Föreningen äger fortfarande 5 st av lägenheterna som hyrs ut, dessa säljs sedan när hyresgästen flyttat ut.

Ingen avgiftsförändring är beslutad i dagsläget.

2020 höjdes avgiften med 2%
2018 höjdes avgiften med 2 %
2016 höjdes avgiften med 2 %
2015 höjdes avgiften med 2 %
2014 höjdes avgiften med 3 %

Renoveringar

Föreningen har nyligen ansökt om bygglov för att bygga om en av sina lokaler till 8st lägenheter(bostadsrätter) som planeras att bli ettor med sovalkov och pentry.
Föreningen planerar för att i samband med denna ombyggnad till lägenheter även måla om i samtliga trapphus.

Termostater på element har bytts ut.
2019/2020 Föreningen har gått över till gemensamhetsel
2018 Nya lägenhetsdörrar
2011-2012 renoverades samtliga badrum i föreningen och i samband med det så relinades stammarna.
2009 byttes fönster och balkongdörrar i samtliga lägenheter.

Gårdsplan

Trevlig innergård med stor gräsmatta och soligt läge. En fin uteplats med grill finns för medlemmarna att tillgå samt en lekplats för de små.

Dokument

Övrig information

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-1200 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Vy mot balkongen
Vy mot balkongen
Trivsam balkong med bra läge
Trivsam balkong med bra läge
Kök
Kök
Gott om förvaring i skåp och lådor
Gott om förvaring i skåp och lådor
Helkaklat badrum
Helkaklat badrum
Burspråk i kök
Burspråk i kök
Gott om arbetsytor
Gott om arbetsytor
Vy mot köksön
Vy mot köksön
Ljust kök med köksö
Ljust kök med köksö
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Utgång till balkong
Utgång till balkong
Plats finns för matbord
Plats finns för matbord
Vardagsrum
Vardagsrum
Gott om plats för säng
Gott om plats för säng
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Entré/hall
Entré/hall
Hall
Hall
Gott om förvaring i hallen
Gott om förvaring i hallen
Plats för både utemöbler och krukväxter
Plats för både utemöbler och krukväxter
Vy mot entrén
Vy mot entrén
Innergård
Innergård

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.