Lignells Väg 45, Karlslund

Slutpris

4 100 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Lignells Väg 45, Karlslund (Östersund)

Exklusivt och stilsäkert renoverad villa med attraktivt läge i Karlslund!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  194 m²
 • Tomtarea
  1 087 m²
 • Driftskostnad
  51 016 kr/år

Välkomna till denna stilsäkert och exklusivt renoverade villa i populära och attraktiva Karlslund. Här finner ni en villa som verkligen har renoverats med högsta kvalitet och moderna exklusiva materialval. Eller vad sägs om braskaminer på båda planen, smart EL med dimbara LED-spotlights i samtliga rum, inbyggt toppmodernt NUVO multiroomsystem med högtalare och separata zoner i alla rum, köksinredning från HTH, kyl och frys med både ismaskin och kolsyra samt granitskiva från granit & form i köket? Självklart finner ni även nätverksuttag för fiber och antennuttag i alla rum och här är samtliga väggar och tak, enhetligt vitmålade och den vackra, nyslipade fiskbensparketten i vardagsrum och matsal binder samman det moderna med det klassiska.

På entréplanet välkomnas ni in i en välplanerad hall, där skjutdörrsgarderober erbjuder förvaringsmöjligheter utöver det vanliga och det slittåliga klinkergolvet passar perfekt för den moderna familjen. På detta plan umgås ni i familjens och goda vänners lag, där det moderna vita köket med gott om förvaringsutrymme i skåp och lådor från HTH verkligen inbjuder till matlagning och bakning. Bänkytorna med lyxig diskbänk från Franke delux och granitskiva från granit och form är mycket genomtänkta, liksom de exklusiva vitvarorna från Husqvarna och ASKO med exempelvis, extra bred induktionshäll och ismaskin samt kolsyrat vatten inbyggt i kyl och frys. Den moderna Fjäråskupan kompletterar inredningen perfekt. I köket ryms även ett stort matbord och vidare finns ytterligare plats för matsalsmöbler och sällskapsmöbler både i vardagsrum och matsal. I vardagsrummet njuter ni gott framför en värmande brasa i kaminen under kyliga höstkvällar.

Via den rejäla trappan når ni husets övre plan som erbjuder med gott om plats för den stora familjen, med fyra rymliga sovrum, allrum och ett väl tilltaget badrum. Enhetliga och slittåliga högkvalitetsgolv från Kährs på hela det övre planet och självklart stilrent, vitmålade väggar även här. I samtliga sovrum finner ni dubbla nätverks- och antennuttag för att passa den möblering som önskas och den inbyggda högtalaranläggningen med sina separata zoner gör att alla i familjen kan välja att lyssna på den musik de uppskattar mest. Det modernt helkaklade badrummet är även det planerat för den stora familjen, med dubbla blandare, mycket rymlig dusch och lättstädat med vägghängd wc.

Källarplanet är mycket rymligt och praktiskt och här erbjuds ett härligt ljusinsläpp via de stora fönstren. Här finns gott om plats med både tvättstuga, flera förrådsrum och matkällare. Stor potential för att skapa en lyxig spa-avdelning, praktisk och modern tvättstuga och ytterligare sovrum för den som önskar.

Huset har vattenburen golvvärme i båda planen förutom i vardagsrum och matsal med fiskbensparkett där vattenburna radiatorer sköter uppvärmningen.
Här är alla fönster och dörrar nya, taket är bytt och dessutom är huset omdränerat. Det enda som återstår är att färdigställa fasaden utvändigt.

Med närhet till både Östersunds stadskärna och skidspår samt strövområden runt Östersunds skidstadion är detta verkligen ett oslagbart läge.

Välkomna på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område