Folkskolvägen 9 G, Lugnvik

Slutpris

2 485 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Folkskolvägen 9 G, Lugnvik (Östersund)

Unikt boende i lugn miljö!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  83 m²
 • Våningsplan
  1 av 2
 • Månadsavgift
  4 527 kr

I trivsamt barnvänligt område ligger detta nyproducerade drömboende som har ingång i markplan vilket är praktiskt och bekvämt. Lägenheten är någonting utöver det vanliga när det gäller både komfort, standard och miljö i lugnt attraktivt område. Välplanerad lägenhet som har mycket ljus och vacker utsikt från både fönster och balkong över Storsjön samt flera av Östersund vackra siluetter. Här kan ni koppla av på den inglasade balkongen och njuta av de Jämtländska årstidernas förändringar av landskapet. Kort och gott detta är ett boende som ni inte får missa.

Hela lägenheten präglas av mycket ljus och vackra detaljer som gör att trivsel och upplevelsen blir något att verkligen bara låta sig hänföras av. Kök och vardagsrum har öppen planlösning med fri vy från de generösa fönsterpartierna. Enhetliga ekparkettgolv är självklart standard. Kök med vita släta köksluckor och gott om förvaringsutrymmen i lådor och överskåp. Fullt utrustat kök med stor kyl & frys, induktionshäll, varmluftsugn, micro och diskmaskin. LED-belysning ger bra arbetsljus när maten ska tillagas tillsammans med både släkt och vänner. Avnjut en lättare fördrink eller avec på balkongen och bara hänförs av den vackra utsikten över Storsjön och Frösö sidan. Här skiner solen från tidig förmiddag till långt in på kvällen. Den inglasade balkongen har plats för både matgrupp och loungemöbler samt skjutbara glaspartier som passar perfekt när det är lite blåsigt eller vi har ett sommarregn. Master bedroom ligger med utgång till den inglasade balkongen. Badrum med klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna. Välkomnande hall med klinkergolv.

Här bor ni med fem minuters gångväg till Lugnviks centrum som har både förskola och skola. Gångavstånd till Storsjöns strand och trevliga strandpromenader. Cykelväg och bra bussförbindelser till Östersunds centrum.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område