Pumphusgatan 10, Strömsund

Slutpris

250 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Pumphusgatan 10, Strömsund (Strömsund)

Villa med renoveringsbehov

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  150 m²
 • Tomtarea
  1 672 m²
 • Driftskostnad
  40 850 kr/år

Nu finns nu chansen att förvärva en villa där du kan sätta din egna prägel. Huset har renoveringsbehov men med rätt renovering blir detta huset där ni trivs i många år. Bra läge, fräscha vitvaror, öppen spis och två kakelugnar.

Ett barnvänligt hus i tre plan med trivsamma sociala ytor. Ett rymligt kök med bra maskinell utrustning, två badrum, rymligt vardagsrum med öppen spis och ett sovrum på entréplan. På övre plan finns fyra sovrum, klädkammare och två vackra kakelugn. Huset källarplan har goda utrymmen till förvaring och här finns pannrum och tvättstuga med vedeldad bakugn. Huset står på en uppväxt tomt med en enklare förrådsbyggnad. Tomten ramas in av en hög häck.

Området är lugnt och barnvänligt med närhet till skola och barnomsorg samt till friluftsliv. Från villan går man enkelt in till Strömsunds centrum. Bor man i Strömsund är det nära till service. Inom bara några hundra meter finns både hälsocentral och centrum. I Strömsund finns ett flertal förskolor, två grundskolor, ett högstadium och ett gymnasium. Strömsunds centrum har stor variation av butiker att erbjuda och här bor man nära naturen. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Strömsunds hjärta.

Varmt välkommen till Pumphusgatan 10

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område