Villavägen 3, Kälarne

Slutpris

790 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Villavägen 3, Kälarne (Bräcke)

Bo i vackert bostadshus på uppväxt trädgårdstomt med gångavstånd till badstrand!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  130 m²
 • Tomtarea
  1 721 m²
 • Driftskostnad
  58 683 kr/år

Vid vackra Ansjön med badplats och bra fiskevatten ligger detta bostadshus som har genomgående hög standard och påkostade materialval. Stora sällskapsutrymmen i entréplanet med omgjord öppen planlösning mellan kök, matsalsdel och vardagsrum. Fantastiskt ljus från generösa fönsterpartier samt utgång till härlig inglasad isolerad altan som står öppen under hela året. Njut av en avkopplande miljö både i bostaden och på den välskötta trädgårdstomten med gångavstånd till badvik.

Modernt kök i öppen planlösning mot matsalsdel och vardagsrum som inbjuder till trevliga middagar med både släkt och vänner. Myresjökök med stort utrymme för matlagning och smart förvaring i utdragslådor samt överskåp. Rostfria vitvaror från -11. Matsalsdel med plats för extra stort matbord som rymmer den stora familjen. Vardagsrum som har en öppen härlig känsla och mycket ljus. Utgång till det isolerade inglasade uterummet som har skjutbara glaspartier med dörr till både balkong och soldäck på trädgårdstomten. Här är det bara att koppla av och njuta av lugnt och utsikten mot Ansjön. På entréplanet finns också ett stort påkostat badrum med duschhörna, tre rymliga sovrum, renoverad toalett och en välkomnande hall med golvvärme.

Källarplanet har en trivsam stor gillestuga med braskamin som sprider en härlig värme. Fantastisk tvättmöjligheter med stor tvättstuga, stryk och förvaringsmöjligheter. Avkopplande relax med bastu och två sovrum. Bra förvaringsutrymmen och matkällare. Trapp till garaget som har avlopp och separat extra ingång.

Här bor ni ett mycket populärt område med all service inom bekvämt avstånd. Vid närliggande Ansjön finns trevlig badstrand och möjlighet till fiske med fiskekort. Kälarne har bra lokal service och här uppskattar man den lugna trivsamma miljön med närhet till naturen.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område