Kyrkvaktarvägen 1, Fjällsta

Slutpris

1 200 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Kyrkvaktarvägen 1, Fjällsta (Bräcke)

Välskött villa på mysig hörntomt i Fjällsta!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  160 m²
 • Tomtarea
  984 m²
 • Driftskostnad
  28 566 kr/år

På en grönskande hörntomt i mysiga Fjällsta finner ni denna flexibla villa som bara väntar på någon som vill njuta av solen på altanen, att samla vännerna i det rymliga köket eller njuta av lugnet vid Sundsjön!

På den inglasade altanen kan ni njuta av utemiljön från tidig vår till sen höst. Att sedan den öppna altanen är placerad i bästa solläget med trappa direkt ner på gräsmattan gör bara saken bättre.
Det är en välskött villa som välkomnar in i hallen som sammanlänkar de flesta rummen. Köket från Marbodal känns genomtänkt med gott om förvaring och arbetsyta, för att inte tala om den rymliga matplatsen som inviterar till middagsbjudning vilken dag i veckan som helst!

I dagsläget finns det 3 st sovrum men också ett oinrett rum på övervåningen som går att inreda efter eget tycke smak, ett sovrum, kontor eller kanske ett träningsrum? På övervåningen finns även ett trevligt allrum och ett förråd. Badrummet är rymligt och bekvämt med duschkabin. Värmepumpen byttes 2017 och plåttaket lades om 2016. De flesta fönster byttes till 3-glas 2014. Helt enkelt ett bra boende med flera tunga poster som nyligen är åtgärdade!

I Fjällsta bor du i ett mindre samhälle med bullerbykänsla och fin badplats vid Sundsjön. Skola och service finns i Gällö 10 min bort med bil, till Brunflo tar det ca 15-20 min.

Välkommen med er visningsanmälan!

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område