Åse 123, Åse, Trångsviken

Slutpris

1 100 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Åse 123, Åse, Trångsviken (Krokom)

Lantligt med fjällutsikt 30 min från stan!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  158 m²
 • Tomtarea
  1 990 m²
 • Driftskostnad
  13 005 kr/år

Här kommer ett härligt tillfälle att skapa ert hemtrevliga boende i lantlig miljö i vackra Åse!
På baksidan av huset skiner solen under största delen av dagen och i horisonten tornar fjällen upp sig till en vacker fond att njuta av under årets alla skiftningar. En härlig gräsmatta som bara väntar på barfotafötter, och som gränsar till åkermark vilket gör att läget känns både fritt och lantligt.

Villan är av äldre karaktär men i ett välhållet skick och det finns alla möjligheter att anpassa utrymmena efter just er familj. De fem rummen erbjuder generösa ytor och möjlighet finns att göra upp till 4 sovrum. Både i vardagsrummet, på den inglasade punchverandan och från övervåningen kan du njuta av den magnifika utsikten. Det finns även ett gårdshus med ett garage och flertalet förråd. Jordvärme borgar får låga driftkostnader.

Östersund når ni på endast en halvtimme och Åre på ca 50 min, detta är ett strategiskt läge för pendlare åt båda hållen.

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Alldeles intill E 14, endast 4 mil från Östersund (ca: 30 minuter med bil). Samhället är speciellt eftersom det har många industrier och företag till ett förhållandevis lågt invånarantal. Med de närliggande byarna Åse, Trång, Mo, Ede och Rönningsberg uppgår antalet invånare i bygden till ca 700. Oviksfjällen på södra sidan sjön bildar fond för sköna naturscenerier, där vädrets växlingar speglar årstiderna. I centrum finns livsmedelsaffäroch post. I Trångsviken finns förskola och skola från F-6. Bussförbindelserna är mycketgoda både till Krokom och Östersund.