Moviksgatan 5, Hammerdal

Slutpris

875 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Moviksgatan 5, Hammerdal (Strömsund)

Klassiskt 60-tal med sjöutsikt.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  135 m²
 • Tomtarea
  1 426 m²
 • Driftskostnad
  48 941 kr/år

Nu finns nu chansen att förvärva ett stort boende med sjöutsikt som ni kan forma utifrån egen smak! Här ligger nämligen ett härligt hus med grönskande tomt, stora sociala ytor och när detta hus uppfördes var det verkligen något utöver det vanliga och många tidstypiska lyxiga detaljer finns bevarade från 60-talet. Huset är rymligt och charmigt med stor potential. Ett barnvänligt hus i två plan med kakelugn, stora sociala rum, vidbyggt garage och en härlig uteplats med platsbyggd öppen spis. Bostaden är belägen längst in på barnvänlig och lugn återvändsgata.

Ett rustikt och rymligt kök, badrum, vardagsrum, bibliotek och tre sovrum på entréplan. Huset källarplan har goda utrymmen till förvaring och här finns bl.a gillestuga med kakelugn, matkällare, tvättstuga, hobbyrum och bastu. Från källaren nås även garaget. Huset står på en rogivande, härlig och barnvänlig trädgårdstomt med förrådsbod, bärbuskar, garage och fina rabatter.

Bor man i Hammerdal är det nära till service. Inom bara några hundra meter finns tandläkare, grundskola, förskola, dagis, sporthall, post, apotek, gym, veterinär, restauranger och simhall. I Hammerdal finns finns flertal idrottsaktiviteter och vintertid finns det utmärkta belysta skidspår. Hammerdal är en ort där många företag har stor efterfrågan på personal och har goda busskommunikationer.

Välkommen på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område