Torvalla By 173, Torvalla

Slutpris

3 350 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Torvalla By 173, Torvalla (Östersund)

Praktisk bostad där allt är samlat i ett plan.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  127 m²
 • Tomtarea
  805 m²
 • Driftskostnad
  27 550 kr/år

Välkomna till detta mycket praktiska och trevliga enplanshus på återvändsgata med närhet till fantastiska skogs- och strövområden endast 10 minuters bilfärd från Östersunds centrum. Här kan ni njuta av stora sällskapsutrymmen där det stora köket har värmande braskamin och vardagsrummet har utgång till en härlig altan som inbjuder till avkoppling under vår, sommar och höst.

Modernt kök som har plats för ett stort matbord som rymmer både familj och vänner med insynsskyddat läge mot altanen. Braskaminen kommer att värma och bidra till mysfaktorn under middagsbjudningarna. Vardagsrum med generösa fönsterpartier som ger härligt med ljus och utgång till stor altan med mycket eftermiddagssol. Här finns plats för både loungegrupp, matmöbel och solstolar. Koppla av och njut av lugnet och den härliga atmosfären. På entrésidan har ni en altan med förmiddagssol där morgonkaffet kan avnjutas. Tvättstuga med praktisk groventré. Tre rymliga sovrum och badrum som har klinker, golvvärme och är utrustat med duschvägg. Hall med klinker och golvvärme. Välbyggt och yteffektivt bostadshus som ger låga driftskostnaderna. Isolerat garage på betongplatta med utrymme för både bilverktyg och trädgårdsredskap.

Här bor ni med gång- och cykelavstånd till flera förskolor och grundskola. Närhet till naturen i en avkopplande lugn miljö. Gott om cykelvägar åt alla väderstrecka och bra bussförbindelser till Östersunds centrum.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Torvalla är en stor stadsdel ca 7 km söder om Östersunds stadskärna. Området är till stor del uppfört under 1980- och 90-talet och har fina strövområden och gångvägar, elljusspår och stora bevarade natur- och skogsområden. Bra med bussförbindelser, här passerar stadsbussarna 4 och 6 och det finns ett flertal grundskolor och dagis, välsorterad livsmedelaffär, hälsocentral, kyrka, frisör samt ett antal detaljhandlare inom möbler och inredning.

Lokalt i området finns med gångavstånd ett flertal förskolor, skola årskurs 1-5 samt skola årskurs 6-9. Närhet till flers fotbollsplaner och strövområden. I bekvämt avstånd finns också Odensala Sportfält med ett flertal fotbollsplaner samt inomhushall.