Torråsen 150, Torråsen

Slutpris

2 600 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Torråsen 150, Torråsen (Östersund)

Villa med idylliskt läge på rymlig tomt med skogen som granne - dubbelgarage, gästhus och ladugård!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  112 m²
 • Tomtarea
  3 503 m²
 • Driftskostnad
  37 254 kr/år

Med fridfullt och idylliskt läge och skogen som granne har jag nu nöjet att erbjuda en av få villor i byn Torråsen till nya lyckliga ägare. På mycket bekvämt pendlingsavstånd till Östersund både med cykel och bil finner ni denna välrenoverade villa som byggts ut med ett mycket rymligt vardagsrum 2010. Tomten är generöst tilltagen med sina 3503 kvadratmeter och här finner ni ytterligare praktiska byggnader som ger fantastiska möjligheter och skapar en trivsam och lantlig gårdskänsla. Här får gästerna ett eget hus att bo i på gården, för bilarna finner ni ett dubbelgarage och i ladugård finns gott om plats för snickring eller förvaring.

Villan är mycket välskött och genomgången och framförallt bör här nämnas det nya taket, det nya värmesystemet med luft/vattenvärmepump, ventilationssystemet med värmeåtervinning, ny 3-kammarbrunn med infiltration samt de nya 3-glasfönstren.

Entréplanet är löpande renoverat och här finner ni ett ljust och inbjudande kök från Ikea med matrum intill, entré med hall, renoverat helkaklat badrum med golvvärme och det mycket rymliga tillbyggda vardagsrummet med ryggåstak och härligt ljusinsläpp. Det övre planet har ett rymligt sovrum, stort allrum som kan användas på många olika sätt samt flera alkover att använda t.ex som gästrum, syrum, kontor allt utifrån era behov.

Detta läge erbjuder verkligen det bästa av flera världar. Med skogen som granne och ett härligt soligt läge i skogsbrynet har ni fina marker för promenader samt bär- och svampplockning runt knuten. Dessutom ansluter ni här enkelt via Torråsens skidspår till de milsvida och välpreparerade spår som erbjuds i det i folkmun välkända ÖSK-området som leder till Östersunds skidstadion och vidare.

Detta är verkligen ett tillfälle ni inte får missa.

Välkomna till Torråsen!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område