Axel Perssons väg 30, Krokom

Slutpris

1 420 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Axel Perssons väg 30, Krokom (Krokom)

Välplanerat kedjehus med fyra sovrum i mycket barnvänligt område - Fiber indraget!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  111 m²
 • Tomtarea
  285 m²
 • Driftskostnad
  30 558 kr/år

Välkomna till Solbacken och detta välplanerade kedjehus med lugnt och barnvänligt läge. Här finner ni ett bekvämt och ekonomiskt boende med låga driftskostnader i välordnad samfällighet där fjärrvärme och de flesta övriga kostnader är inkluderade i samfällighetsavgiften. Området är perfekt för barnen att växa upp i med lekplats på gården, korta avstånd till förskolor och skolor och skogen för kojbyggen, pulkabacke & fotbollsplan runt knuten!

Trivsamma sällskapsytor på entréplanet med renoverat kök samt badrum med dusch, tvättstuga med groventré och ett ljust och inbjudande vardagsrum med utgång till stor altan under tak på husets baksida. Det övre planet är välplanerat utifrån familjens behov med tre större sovrum samt ett mindre sovrum, badrum och hall med klädkammare.

Husets entré är välskyddad under tak och binder samman huset med ett mycket rymligt förråd mitt emot entrén, perfekt för extra frysbox och gott om förvaring av familjens tillhörigheter. Dessutom medföljer ett garage i gemensam länga via samfälligheten.

Den mindre och lättskötta tomten passar perfekt för barnfamiljen och har utrymme för studsmatta på baksidan. Dessutom har ni från köksfönstret bra uppsikt över barnen när de leker i sandlåda och gungställning på den gemensamma innergården.

Välkomna på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område