Emil Karlssons väg 12, Dvärsätt

Slutpris

3 425 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Emil Karlssons väg 12, Dvärsätt (Krokom)

Njut av denna moderna bostad i anslutning till Storsjöns strand.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  130 m²
 • Tomtarea
  424 m²
 • Driftskostnad
  38 600 kr/år

Välkommen till detta moderna drömboende som ligger i anslutning till Storsjön med både badstrand, brygga och båthamn. Här kan ni koppla av på den fantastiska altanen som har mycket sol under hela dagen och kvällen samt njut av ett bad i den vedeldade badtunnan. Här kan ni på nära håll följa landskapets förändring under de olika årstiderna både på land och Storsjön.

Välplanerat boende som erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där ni med glädje bjuder in släkt och vänner till den trevliga middagar och sammankomster. Samtala över en fördrink och se ut över Storsjöns vatten genom de generösa fönsterpartierna som också ger ett fantastiskt ljus i rummen. Kök som inbjuder till matlagning med bra avlastningsytor samt tillhörande köksö och gott om förvaringsutrymmen. Här finns plats för ett stort matbord som rymmer hela familjen. Hög kvalité på vitvaror från Siemens. Utgång till stor altan mot Storsjön som har plats för både loungemöbel, solstolar och matgrupp. Här skiner solen från tidig eftermiddag till långt in på kvällen. Här kommer ni vilja tillbringa mycket tid på sommaren och njuta av härliga bad och strandpromenader vid Storsjön. Badrum på båda planen som har klinker, golvvärme och är utrustat med duschvägg. Tvättstuga med groventré. På övre plan har ni antingen tre sovrum eller ett stort allrum som har underbar utsikt över Storsjön från stora fönsterpartier. Utgång till möblerbar balkong som har utsikt över Storsjön. Carport med panelade träväggar på sidorna och fönster. Isolerat förråd för bra förvaring. Frivilligt gruppanslutningsavtal för fiber till mycket låg månadskostnad.

Här bor ni ett stenkast från Storsjön där ni kan utnyttja närheten till vattnet på bästa sätt. Gångavstånd till förskola och allmän badstrand med brygga. Möjlighet till båtplats vid någon av båthamnarna. I Dvärsätt finns skola årskurs 1-6, golfbana samt en liten matbutik. Till vackra Sandnäset golfbana är det gångavstånd. Krokoms centrum som ligger inom ca fem minuters bilväg finns all kommunal service. Bra bussförbindelser till både Krokom och Östersund. Till Östersund centrala delar tar det ca 15 minuter.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Dvärsätt är ett lugnt famijevänligt område med närhet till Storsjön. Här finns två förskolor och F-6 skola. Här finns matbutik med grill och lunchrestaurang. Stor möbelaffär.

I Dvärsätt finns också Sandnäsets golfbana som har tretton hål. Det finns flera bryggor med möjlighet till båtplats.

Till centralorten Krokom tar det ca 5 minuter och där finns all tänkbar närservice. Till Östersund är det ca 15 minuter med bil. Bra bussförbindelser.