Strömbacken 7, Nälden

Slutpris

1 450 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Strömbacken 7, Nälden (Krokom)

Rymlig enplansvilla med fyra sovrum, bergvärme & barnvänligt läge!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  109 m²
 • Tomtarea
  1 372 m²
 • Driftskostnad
  39 511 kr/år

Välkomna till denna mycket välplanerade och praktiskt enplansvilla med stor potential, belägen på grönskande och solsäker tomt med attraktivt läge och sjöutsikt i centrala Nälden. Den installerade bergvärmen är enkel, lättskött och bidrar med låga driftskostnader när ni skapar er framtida drömbostad. Den solsäkra tomten ger perfekta förutsättningar att njuta av egenodlade grönsaker och bär från trädgårdens vinbärsbuskar, trädgårdsland och växthus.

Med upp till fyra sovrum ryms här den stora familjen och för er utan barn finns här gott om utrymme för gäster och plats för hobbyverksamhet. Här är allt praktiskt i ett plan, där både garage & hobbyrum nås inifrån huset. Detta hus är ett verkligt lystmäte för jägaren med egen vapenkassun godkänd för vapen- och ammunitionsförvaring. Här är det endast fantasin som sätter gränserna i hur detta rum kan användas även för andra behov av säker förvaring av värdesaker, foton, antikviteter mm. Det är inte alla som har ett eget kassavalv hemma!

Huset välkomnar er med en öppen planlösning med genomgående ljusinsläpp från hallen vidare mot köket och in till vardagsrummet. Den centralt placerade täljstenskaminen värmer här gott både vid matplats och vardagsrum under kyliga höst- och vinterkvällar.

Gäststugan på tomten erbjuder ytterligare utrymme för gäster eller förvaring och lekstugan passar perfekt för de mindre barnens lekar. Villan har ett mycket lugnt och insynsskyddat läge på återvändsgata med bekvämt avstånd till förskola, skola och all den övriga goda service som Nälden har att erbjuda med matvarubutik, restaurang och tandläkare mm.

För den idrottsintresserade finns här gott om aktiviteter att välja på med både ishall, idrottshall och elljusspår. Dessutom är det nära till både Näldsjön, Alsensjön för bad, fiske och båtliv.

Välkomna på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område