Almqvistvägen 10C, Gällö

Slutpris

565 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Almqvistvägen 10C, Gällö (Bräcke)

Rymlig villa med lugnt läge i Gällö, fiber indraget, kaminer på båda planen & två renoverade badrum!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  183 m²
 • Tomtarea
  982 m²
 • Driftskostnad
  55 986 kr/år

Välkomna till denna mycket rymliga villa i souterräng med fördelaktigt, lugnt och barnvänligt läge i centrala Gällö. Villan är högt belägen och erbjuder vacker utsikt mot Revsundssjön och bygden. I den lummiga trädgården finns gott om plats för barnens lekar och för att njuta av livet för hela familjen. När ni under vår, sommar och höst önskar njuta av en god middag utomhus med familj och vänner finner ni här både en härlig balkong med bra solläge och utsikt samt en insynsskyddad inglasad altan.

Denna villa välkomnar via souterrängplanet som är en perfekt kombination av praktiska utrymmen såsom tvättstuga, badrum, matkällare, hobbyrum och garage samt boendeyta med ett sovrum samt en härlig gillestuga med pelletskamin som värmer gott.

Det övre planet är välplanerat med rymligt och ljust kök med matplats, fantastiskt vardagsrum i vinkel som har gott om utrymme både för större matplats samt sällskapsdel med soffa, fåtöljer och TV. I centrum står här den härliga vedkaminen som erbjuder härlig värme och njutning under kyliga höstkvällar. De båda badrummen är stilrent renoverade och våningsplanet har tre stycken sovrum.

Gällö är en by belägen sydöst om Östersund med närliggande vackra Revsundssjön för härliga bad, bra fiske och trivsamt båtliv. Från Gällö finns goda tåg och bussförbindelser och det är bekvämt pendlingsavstånd till både Östersund och Bräcke. Det finns grundskola årskurs F-9, förskola, distriktssköterskemottagning, livsmedelsbutik, restaurang, camping och bensinstation. Här finner ni även skidtunnel för längdskidåkning året runt skidanläggningen Mickelbacken för fin utförsåkning och elljusspår.

Välkomna på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område