Dammågränd 5, Fjällmon, Torvalla

Slutpris

1 450 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Dammågränd 5, Fjällmon, Torvalla (Östersund)

Stilrent helrenoverat och lättskött radhus i barnvänligt område!

 • Typ
  Radhus
 • Boarea
  88 m²
 • Tomtarea
  132 m²
 • Driftskostnad
  39 725 kr/år

Välkomna till detta välplanerade, stilrent renoverade och praktiska boende i 2-plan. Lättskött tomt utan gräsmatta att klippa, med altaner på både fram och baksida som erbjuder sol stora delar av dagen. Radhuset är genomtänkt renoverat med enhetliga trägolv och vitmålade väggar, både klassiskt och smakfullt. Här öppnar ni dörren både smidigt och praktiskt med kodlås och slipper då hålla reda på nycklar. En välplanerad entré med slittåligt och snyggt klinkergolv välkomnar med praktisk skjutdörrsgarderob för ytterkläder och skor. Köket är renoverat med moderna färgval och har utrymme för stor matplats vid fönster som ger fint ljusinsläpp. Båda badrummen har renoverats senaste åren och badrummet i entréplanet är helkaklat med golvvärme(el) och stilrena moderna färger. Här är även ny tvättmaskin och torktumlare installerade som ingår i köpet.

Det övre planet är praktiskt planerat med två sovrum, rymlig klädkammare samt helkaklat badrum med dusch och vattenburen golvvärme.

Fristående förråd finns på framsidan som är väldigt genomtänkt med ELFA-hyllsystem för mycket praktisk förvaring. Garage i gemensam länga ingår via samfälligheten och för de små finns en uppskattad lekplats på gården där barnen kan leka under tiden som middagen tillagas.

I närområdet finns flera skolor och förskolor och härifrån är det ca 1 km med fina promenadstråk till Torvalla centrum där affär, skola, fritidsgård, bibliotek, restaurang, frisör, sporthall och post finns. Nära till naturen, bra bussförbindelser och fina cykelvägar till Östersunds centrum är några ytterligare fördelar med detta barnvänliga läge!

Välkomna att anmäla er till visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område