Skidspåret 24, Eriksberg

Slutpris

4 200 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Skidspåret 24, Eriksberg (Östersund)

Bostad med fantastiskt läge som har renoverats genomgående med hög kvalité och standard.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  138 m²
 • Tomtarea
  360 m²
 • Driftskostnad
  36 550 kr/år

Välkomna till en riktig bostadspärla som ligger högt upp i Eriksberg med gångavstånd till Östersunds skidstadion med milsvida välpreparerade eljusspår och rekreationsområdet med härliga skogsområden för vandring och avkoppling. Bostadshuset har genomgått stora renoveringar och moderniseringar som gör att här är det bara att flytta in i ett bekvämt super modernt boende som har det mesta.

Entréplanet har genomgående renoverats och erbjuder enhetlig golvvärme i all utrymmen och allmänt hög standard. Stilrent Myresjökök i öppen planlösning mot matplatsen där ni har ett matbord som rymmer hela familjen. Bjud in släkt och vänner till trevliga middagar för här kan ni umgås medans maten tillagas i köket med moderna vitvaror. Här har ni också ett fantastiskt ljus från fönsterpartier både mot morgonsolen och den härliga eftermiddags- och kvällssolen som lyser in från altanen och trädgårdstomten. Tillbyggt allrum samt inglasat uterum som har golvvärme och skjutbara glaspartier mellan rummen och till soldäcket samt trädgårdstomten som vetter mot allmänningen. Här är ni koppla av i en lugn härlig miljö och bara njuta av tystnaden och återhämta er efter vardagens stök. Bjud in era vänner och ta vara på ljuset som under all årstider är fantastiskt tack vare de generösa fönsterpartierna. Tomten är i lagom storlek och angränsar till skogsbevuxen allmänning som blir en perfekt lekpark. Stor tvättstuga med groventré mot altansidan. I relaxdelen finns ett stort bubbelhörnbadkar.

Övre plan är också mycket välrenoverat och har genomgående golvvärme. Här har ni ett trivsamt allrum med braskamin som sprider en härlig värme. Här kan ni njuta av utsikten över Gustavsbergsbacken och delar av området. Här finns utgång till en balkong med morgonsol samt en tillbyggd terrass på garager som ger en härlig känsla och atmosfär. Duka upp för både frukost, lunch och middag när stunden är rätt och tillfälle ges. Renoverat badrum som har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna med vikväggar av glas. Övre plan har ett master bedroom med stor klädkammare och ett sovrum mot altansidan. Bostadshuset har nya 3-glasfönster med isolerglas.

Nybyggt isolerat garage med förrådsdel på betongplatta med golvvärme. Automatisk fjärrstyrd garageport.

Här bor ni med tillgång till all tänkbar service inom bekvämt avstånd. Gångavstånd till förskola och skola. Strategiskt läge för aktiv idrottsutövning i olika föreningar samt stora arenor för fotboll, ishockey och gymnastik. Närhet till stadens puls med utbud av restauranger och affärer.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område