Eldpoststigen 20, Stadsdel norr

Slutpris

5 860 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Eldpoststigen 20, Stadsdel norr (Östersund)

Genomtänkt & smart planlösning för den stora familjen!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  236 m²
 • Tomtarea
  1 324 m²
 • Driftskostnad
  33 010 kr/år

På lugn barnvänlig gata i attraktivt område har vi nöjet att erbjuda denna friliggande villa som har fantastiska sällskapsytor för samvaro för både familjen, släkt och vänner. Mycket genomtänkta och välplanerade lösningar där det är stor hänsyn tagit till hur vardagen ska kunna fungera på bästa sätt så att det passar båda vuxna och barn. Njut av härliga sällskapsutrymmen i båda planen, tvättstuga med tillhörande walk-in-closet för bra förvaring samt två badrum och en härlig bastu.

Underbart kök i öppen planlösning mot vardagsrum med fantastisk rymd och atmosfär samt stora fönsterpartier som ger ett mycket bra ljusinsläpp. Mycket trevlig murad öppen spis som sprider en härlig värme. Här kan ni koppla av och umgås med era gäster medans maten tillagas i det stora välplanerade Marbodal köket som har bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen. Utgång till altan med eftermiddags- och kvällssol som har fri vy över området. Härligt badrum med dubbla takduschar, två tvättställ och bastu. Tvättstuga med tillhörande praktiska förvaring i en walk-in-closet som är en dröm för den som vill ha bästa förutsättningarna för ordning och reda. Mot entrén finns gästrum/ kontor samt gästtoalett. Hela planet har vattenburen golvvärme via fjärrvärme.

Övre plan har fyra rymliga sovrum där det finns plats för allt som moderna sovrum behöver. Badrum med duschhörna samt allrum som blir en naturlig samlingspunkt när barnen vill koppla av med spel och samvaro. Övre plan har också vattenburen golvvärme.

Garage på betongplatta. Markberedd trevlig tomt där säljaren kommer att bekosta utläggningen av matjord samt sådd.

Här bor ni i mycket populärt område som har gångavstånd till stor Ica Maxi butik, Jämtkraft arena med två konstgräsplaner samt multiarena med två ishockeyrinkar, gymnastikhall och konstfrusen bandyplan. Här är det också närhet till Östersunds skidstadion som har milsvida välpreparerade skidspår på vintern och rullskidåkning på sommaren. Gångavstånd även till stadskärnans utbud av butiker, restauranger och allmän service.

Välkomna på visning!

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område