Svensåsen 131, Oviken

Slutpris

1 250 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Svensåsen 131, Oviken (Berg)

Gård i Svensåsen med fantastisk snickarglädje i vackert bostadshus och bryggstuga med bakugn!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  118 m²
 • Tomtarea
  1 300 m²
 • Driftskostnad
  45 590 kr/år

Välkomna till den vackra bygden Oviken och denna mycket välskötta gård som har ett bostadshus som andas snickarglädje och har vackra detaljer som förhöjer intrycket. Här har ni sällskapsutrymmen i båda planen med värmande kakelugn och braskamin. Njut av det lantliga köket som har en vedspis som sprider en härlig värme och ger en avkopplande atmosfär.

Lantligt kök med plats för stort matbord som rymmer hela familjen. Mycket ljusinsläpp från fönster åt två håll som har trevlig utsikt över bygden. Köksluckor av massivt trä och gott om förvaringsutrymmen. I värmen från vedspisen kan ni koka ert morgonkaffe. Vardagsrum och matsalsrum i öppen planlösning med vackert trägolv och en vacker kakelugn som ger härligt med värme under lång tid. Här kommer ni med glädje bjuda in släkt och vänner till trevliga middagar. Utgång till altan med eftermiddagssol. Matsalen har glasdörrar mot hallen. Toalett vid entrén och bra utrymme för ytterkläder. Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Övre plan har allrum med vackert trägolv och braskamin för trevlig avkoppling. Högt i tak som ger en härlig rymd. Från balkongen har ni en vidunderlig utsikt över bygden och Oviksfjällen. Stort sovrum med trägolv, vacker utsikt från fönstret och stor klädkammare. På övre plan finns möjligheten till ytterligare sovrum vid behov. Bryggstuga med fungerande bakugn. På gården finns också vinterbonat förråd, vedbod, snickarverkstad och carport.

Här bor ni i lantlig idyll med fantastisk utsikt över Storsjön och Oviksfjällen. I närliggande Myrviken finns förskola och skola årskurs F-9. I Myrviken finns också Ica butik, bensinmack samt nybyggd aktivitetshall med stor sporthall, bowlingbanor och badhus. Landsortsbussar trafikerar Oviken både på vardagar och helger.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Här bor ni mitt i lantlig idyll med fantastisk utsikt över Storsjön och Oviksfjällen. I Myrviken finns grundskola, nybyggd allakivitetshall med bowlingbanor och gym, välsorterad livsmedelsbutik, bensinmack, pizzeria och bygghandel. I Oviken finns också populära Fröjdholmen med dans och artister. I Oviken finns an aktiv idrottsklubb för bla a fotboll och skidåkning.

Stora förutsättningar ges till ett aktivt friluftsliv med närhet till skoterleder, skidåkning i Bydalsfjällen, fjällfiske samt fiske i Storsjön. I Gräftåvallen finns preparerade skidspår och ellljus. Bussförbindelser finns till bl.a. Östersund och Svenstavik. Till Frösö flygplats är det 30 minuters bilfärd.