Storbränna 270, Storbränna

Slutpris

860 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Storbränna 270, Storbränna (Östersund)

Charmigt hus med högt läge i vackra Storbränna!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  162 m²
 • Tomtarea
  1 982 m²
 • Driftskostnad
  29 783 kr/år

Nöjet är helt på vår sida när vi presenterar denna trivsamma fastighet med närhet till Häggenås och pendlingsavstånd till Östersund. Med ett fantastiskt läge och utsikt över landskapet, fjällvärlden och byn blir det inte bättre!

På fastigheten finns ett rymligt boningshus, hönshus, förråd/snickarbod och vedbod.

En trevlig brokvist ger ett välkomnande intryck och har en sittbänk för den som vill ta det lugnt eller tar på sig skorna. Husets entréplan har en stor hall, ett rymligt kök med vedspis, badrum och ett stort vardagsrum med flertalet stora fönster som ger ett trevligt ljusinsläpp och bjuder på utsikt över landskapet. Här finns plats för ett större sällskap och gott om utrymme för soffa och fåtöljer. Pricken över i:et är braskaminen som inte bara ger en extra mysfaktor utan också värmer gott om sena höst- och vinterkvällar.

Det övre planet rymmer allrum, två sovrum, en större klädkammare/barnkammare, toalett och flertalet utrymmen med förvaringsmöjligheter. Källarplanet är utrustat med tvättmaskin och dusch.

På tomten finns bl.a. ett flertal vackra björkar som ramar in gården på ett trevligt sätt. Här finns stora ytor för att sparka boll, hoppa studsmatta eller andra utomhusaktiviteter. Trädgården är lättskött med gräsmatta och bärbuskar.

Till Häggenås skola är det ca 18 km och här finns förskoleklass till åk 6. Här finns även två förskolor, Solbacken och Skogsgläntan samt två fritidshem. Inom samma avstånd finns bensinmack och livsmedelsaffär. Stora förutsättningar ges till ett aktivt friluftsliv med närhet till skoterleder, skidåkning, fiske och småviltsjakt. Bussförbindelser finns till Östersund och med bil tar det ca 45 minuter. Drygt 7 mil från Storbränna ligger Ansätten ”Blomsterfjället” för den som vill vandra längs Blomsterleden. I Åkersjön/Bakvattnet finns det även bra skoteråkning vintertid.

Ta tillfället i akt och bli ägare till en underbar fastighet med många möjligheter och ett händelserikt liv på landet!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Storbränna ligger ca 18 km från Häggenås och här finns förskoleklass till åk 6. Här finns även två förskolor, Solbacken och Skogsgläntan samt två fritidshem. Inom samma avstånd finns bensinmack och livsmedelsaffär. Stora förutsättningar ges till ett aktivt friluftsliv med närhet till skoterleder, skidåkning, fiske och småviltsjakt. Bussförbindelser finns till Östersund och med bil tar det ca 45 minuter.