Ringvägen 2, Svenstavik

Slutpris

945 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Ringvägen 2, Svenstavik (Berg)

Hyresfastighet användbar både som bostad och för verksamhet.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  218 m²
 • Tomtarea
  1 443 m²
 • Driftskostnad
  80 500 kr/år

Med bästa läge centralt i Svenstavik, ligger denna fastighet på 350 m2 i tre plan som erbjuder fantastiska möjligheter för den som är i behov av stora bostadsutrymmen, för uthyrning eller i kombination med lämplig verksamhet. Byggnaden har en trivsam, ljus och rymlig trerumslägenhet på övre plan med öppen spis. På markplan finner du affärslokal med stora skyltfönster samt gott om lagerutrymmen i både mark- och källarplan. Stor uppväxt tomt med möjlighet till odling och lek. Fristående garage med plats för tre bilar samt förråd. Dessutom egen stor parkering.

Välkomna in i den trevliga affärslokalen som har generösa markisförsedda skyltfönster, handikapp-ramp vid ingången och bra lagerutrymmen. Kundtoalett. Lokalen kan även användas som bostadsutrymme med panoramafönster i vardagsrummet. I anslutning till lokalen på samma plan finns en lägenhet om ett rum och kök som idag används som lager och personalutrymme. Trapphus i granit/ sten tar dig till
övre plan som har en rymlig lägenhet på 87 kvm med öppen spis och balkong mot trädgården. Ljust kök med helt ny kyl och frys och två sovrum. Toalett med dusch.

Källarplanet har gemensam tvättstuga och stora förrådsutrymmen både för lägenheterna och potentiell verksamhet.
Byggnaden är väl underhållen och är bl a omdränerad, har nya horisontella stammar, fjärrvärme, nya hängrännor och stuprör, renoverad/målad fasad. Fiber

Här bor ni med bästa läge centralt i Svenstavik, i lugn miljö men ändå mitt i centrum med all tänkbar service bl a ICA Supermarket, apotek, systembolag, bank, kyrka, barnomsorg, grundskola och Fjällgymnasiet. Till Östersund tar man sig lätt med kollektivtrafik tåg/buss. Fjällen ligger bara knappt en timme bort med bil eller buss. Som folkbokförd i kommunen får du rabatter i de närliggande fjällanläggningarna. (Barn 0-16 år har gratis liftkort i Skistars områden.)

Välkomna att kontakta mäklaren för visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område