Hemsjö 125, Bräcke

Slutpris

720 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Hemsjö 125, Bräcke (Bräcke)

Modernt och charmigt fritidshus i Hemsjö

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  42 m²
 • Tomtarea
  1 268 m²
 • Driftskostnad
  18 300 kr/år

Välkommen till härliga Hemsjö. Här finner ni ett gediget och mycket charmigt fritidshus som färdigställdes 2011. Bostadshuset erbjuder två sovrum, storstuga med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns en murad öppen spis med insats och det är öppet upp mot nock med synliga timmer balkar. Här är det trägolv i samtliga rum, träpanel på väggarna och det erbjuds en stor altan med tak där ni även finner en murad öppen spis. I anslutning till entrén finner ni en fräsch Dusch-stuga som knyts ihop med bostadshuset via ett trädeck. Dusch-stugan är utrustad med handfat, duschkabin och förbränningstoalett. Vidbyggt på samma byggnad finns teknikrum. På tomten finns förrådsbyggnad med vedbod och utedass och det finns en separat gäststuga där halva har gästutrymmen och i den andra halvan har nuvarande ägare påbörjat byggnation av bastu. En uppväxt och grönskande tomt med härliga grönytor och vackra rabatter. Här finns även grusad uteplats och härliga miljöer till umgänge. Från fastigheten är det ca 100m till Hemsjön där ni finner en trivsam badplats med brygga.

Fastigheten är vackert belägen i byn Hemsjö ca 1 mil sydväst om Bräcke, Hemsjö är en rogivande by där flera fastboende finns och här finns en omtyckt handelsträdgård. I centralorten Bräcke finns all tänkbar service såsom Konsum, ICA, hälsocentral, Systembolag och skola från förskoleklass till gymnasium.

Välkommen på visning

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område