Borgaliden 10, Borgafjäll

Slutpris

1 500 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Borgaliden 10, Borgafjäll (Dorotea)

Stort fritidshus med utsikt över Borgasjön och Borgahällan!

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  100 m²
 • Tomtarea
  1 522 m²
 • Driftskostnad
  37 464 kr/år

Välkomna till detta trivsamma timmerhus med stor tomt och ett riktigt bra läge i området. I nedre delen av ett äldre stugområde ligger fastigheten med en fantastisk utsikt över Borgasjön och Borgahällan. Med närhet till både slalombacken, skoterled och Borgagården blir det inte bättre än såhär!

Fritidshuset är i äldre skick men har stor potential att bli en trivsam fjällstuga för det större sällskapet. Redan när du kliver in över tröskeln infinner sig den riktiga stugkänslan. Storstugan har synliga takåsar som en fin detalj samt en braskamin (ej sotad och kontrollerad) som ger både värme och en extra mysfaktor. Här finns gott om plats för både soffor och matbord. Köket erbjuder förvaringsmöjligheter och arbetsytor för den glade kocken. En äldre vedspis (ej sotad och kontrollerad) finns för den som hellre använder den. Förutom detta så erbjuder entréplanet också på en hall, badrum och förråd under trappen. Det övre planet har gott om sängplatser, 10 bäddar, och en hall som har öppen spis (ej sotad och kontrollerad).

På tomten finns ett rymligt skotergarage och förråd. Skotergaraget rymmer med lätthet två skotrar och pulka.

I Borgafjäll finns natursköna upplevelser och olika aktiviteter att sysselsätta sig med. Under hösten finns det möjligheter för svampplockning och småviltsjakt. Man kan vandra fler mil efter markerade leder sommartid och vintertid kan man gå på tur eller varför inte ta ett åk i backen som ligger ett stenkast från stugan. Skidspåren är välskötta och det finns en 2,5 km slinga med elljus. Det finns välskötta skoterleder som tar er ända upp på fjället och fina fiskevatten finns i närområdet. Affären erbjuder livsmedel, bensin och fiskekortsförsäljning. Borgafjäll hotell & spa ligger 3,5 km och här kan man koppla av med en god bit mat eller en skön stund i relaxen som bjuder på bastu, pool och bubbelbad utomhus. Borgagården ligger ett stenkast från fritidshuset och här finns både pub och restaurang som erbjuder trerättersmeny och gott att dricka.

Ta chansen att förvärva detta trivsamma fritidshus med ett trevligt läge!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område