Västra Borgaliden 209, Borgafjäll

Slutpris

2 150 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Västra Borgaliden 209, Borgafjäll (Dorotea)

Trevligt fritidshus i Borgafjäll med utmärkt läge!

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  70 m²
 • Tomtarea
  960 m²
 • Driftskostnad
  57 000 kr/år

Välkomna till detta trivsamma timmerhus med stor tomt och ett av de bättre lägena i området. Längst in på en återvändsgränd ligger fastigheten och med närhet till både slalombacken (ski-in/ski-out), skoterled och Borgagården blir det inte bättre än såhär!

Redan när du kliver in över tröskeln infinner sig den riktiga stugkänslan och hallen välkomnar med torkskåp och goda avhängningsmöjligheter. I anslutning finns badrummet som är utrustat med bl.a. tvättmaskin. Bastun rymmer två bastulavar och här kopplar man gärna av efter en dag på fjället. Storstugan imponerar med takhöjd ända upp till nock och stora fönster ger ett trevligt ljusinsläpp. Pricken över i:et är braskaminen som inte bara värmer gott utan också ger en extra mysfaktor. Köket erbjuder förvaringsmöjligheter och arbetsytor för den glade kocken. Middagen avnjuts vid matplatsen som rymmer 6 personer och här sitter man på första parkett och kan njuta av utsikten över Borgahällan. Förutom detta så finns här också två sovrum, sovloft och ett förråd. Altanen med eftermiddagssol/kvällssol lämpar sig utmärkt för en egen after ski eller grillkväll. Merparten av inventarierna ingår så det är bara att flytta in!

Gäststugan rymmer sängplatser, garderober samt fåtöljer och bord. I anslutning till skotergaraget finns ett stort och rymligt badrum för gästerna. Skotergaraget rymmer med lätthet två skotrar och pulka.

I Borgafjäll finns natursköna upplevelser och olika aktiviteter att sysselsätta sig med. Under hösten finns det möjligheter för svampplockning och småviltsjakt. Man kan vandra fler mil efter markerade leder sommartid och vintertid kan man gå på tur eller varför inte ta ett åk i backen som ligger ett stenkast från stugan. Skidspåren är välskötta och det finns en 2,5 km slinga med elljus. Det finns välskötta skoterleder som tar er ända upp på fjället och fina fiskevatten finns i närområdet. Affären erbjuder livsmedel, bensin och fiskekortsförsäljning. Borgafjäll hotell & spa ligger 3,5 km och här kan man koppla av med en god bit mat eller en skön stund i relaxen som bjuder på bastu, pool och bubbelbad utomhus. Borgagården ligger ett stenkast från fritidshuset och här finns både pub och restaurang som erbjuder trerättersmeny och gott att dricka.

Ta chansen att förvärva detta trivsamma fritidshus med perfekt läge!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område