Ol-Eliasbodarna 105, Sännån

Slutpris

1 000 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Ol-Eliasbodarna 105, Sännån (Östersund)

Fritidshus i naturskönt läge med 13 ha skogsmark!

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  56 m²
 • Tomtarea
  136 509 m²
 • Driftskostnad
  17 521 kr/år

Vill ni hitta ett andningshål där ni kan njuta av naturen och fågelkvitter, men inte åka längre än 30 min från Östersund? Du har ni hittat rätt!

Vid slutet av vägen, i en liten glänta i skogen hittar ni detta bekväma fritidshus, som tidigare har fungerat som åretrunt-bostad. Välhållet kök och allrum i öppen planslösning inbjuder till sällskapliga kvällar framför brasan i den centralt placerade kaminen. Genom allrumets fönster ser ni årets skiftningar i skogen, nere vid ån samt fåglarna som kivas när de ska bygga bo i de strategiskt uppsatta fågelholkarna. På andra sidan vattnet finns även ett foderbord uppställt om man vill locka till sig lite större djur att beskåda.

I stugan finns även ett rymligt sovrum samt ett sovloft som går att göra om till två avdelningar. På altanen vid entrén njuter du av solen både till lunch och middag! Den murade grillen finns strax bredvid altanen och sprider sina ljuvliga dofter till hungriga magar. Till gårdsbilden hör även ett garage, vedbod, matkällare, hönshus samt ett enklare förråd.

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område