Tväråvägen 11, Storgräftån

Slutpris

920 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Tväråvägen 11, Storgräftån (Berg)

Trevligt semesterboende för den sportiga familjen!

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  75 m²
 • Tomtarea
  1 187 m²
 • Driftskostnad
  8 381 kr/år

Varmt välkomna till detta mysiga fritidshus i det härliga och barnvänliga Gräftåvallen. Här bor man med ett suveränt lugnt läge nära och inte långt från slalombacke, skidspår, restaurang och affär. Bättre än så blir det inte!

Trivsamt fritidshus med en hall som har rymlig klädkammare och ett badrum med bastu, direkt då man kommer in. Kök och allrum med öppen planlösning och gott om sällskapsutrymme. Fönster i tre väderstreck och en utgång mot skogstomten bakom, ger rummet ljus och rymd. Två mindre sovrum och ett större sovrum.

I Gräftåvallen finns natursköna upplevelser och olika aktiviteter att sysselsätta sig med. Man kan vandra fler mil efter markerade leder sommartid och vintertid kan man gå på tur, åka längdskidor i välpreparerade spår eller varför inte ta ett åk i backen. Gräftåvallens spårsystem omfattar totalt 45 km preparerade längdspår. På Storgräftåns fäbodvall finns ett barnspår, ca 800 m, där föräldrar och barn kan träna tillsammans i skidleken. Elljusspår finns på en sträcka om 5 km. Det finns välskötta skoterleder och det är bara meter till restaurang och affär där det också finns tillgång till bastu/badtunna. Fina fiskevatten finns i närområdet och till Bydalen är det endast 1,7 mil.

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område