Lingonvägen 9B, Odensala

Utgångspris

1 575 000 kr

Högsta bud

1 500 000 kr

Visa budhistorik
 • Bud Datum
 • 1 500 000 kr 15/02 13:03 1
Visningar
 • 3/3
  3/3, 12:30–13:00 Vänligen kontakta mäklaren för anmälan!
Lingonvägen 9B, Odensala (Östersund)

Fräsch 3:a i markplan

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  72 m²
 • Våningsplan
  1 av 2
 • Månadsavgift
  4 063 kr

Välkommen till Lingonvägen och en underbar trerummare med egen ingång i markplan om härliga 72 kvadratmeter. En modern och ljus lägenhet med öppen planlösning, stora sällskapsytor och vackert ljusinsläpp. Perfekt för dig som vill bo bekvämt med allt i samma plan, riktig huskänsla fast i lägenhetsform!

Ljust och rymligt kök med social och öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är i stilrent vitt utförande och inrymmer gott om förvaring och all maskinell utrustning som önskas i ett modernt boende. Från det ljusa vardagsrummet har du utgång till altanen med grästäppa utanför. Här är det sol från lunch till kväll och de dagar solen skiner för starkt finns markis som håller värmen borta. Två rymliga sovrum med garderober och en smart klädkammare placerad i hallen som ger extra förvaring. Badrummet har allt
man kan tänkas behöva med wc, handfat, handdukstork, dusch och tvättmaskin. Genomgående ljusa ytskikt med målade väggar och stilrent laminatgolv som flödar genom hela lägenheten.

Lägenheten ligger i en förening med trevliga innergårdar och gemensam grillplats. Förråd finns i gemensam länga och alla lägenheter nås via egna entréer som nås via markplan eller loftgång. Härliga stråk för promenader eller motion alldeles runt knuten och gångavstånd till mataffär, pizzeria och busshållplats.

Varmt välkommen till ett bekvämt boende på Lingonvägen mitt i Odensalaidyllen!

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  3 r.o.k.
 • Sovrum
  2 st
 • Boarea
  72 m²
 • Våningsplan
  1 av 2
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  B31R / 1001

Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Markplan

Interiör

RUMSBESKRIVNING:

HALL
Med ingång från markplan kommer ni in i en välkomnande hall med plats för klädavhängning. Här ligger ett laminatgolv och det är vita målade väggar. Här finns garderob till förvaring.

KLÄDKAMMARE
En praktiskt placerad klädkammare precis bredvid hallen. Här ligger ett laminatgolv, det är vita målade väggar och här finns hyllor för klädavhängning.

BADRUM
Ett ljust och rymligt badrum med våtrumsatta på golvet och kaklade väggar. Här finns handfat med underskåp, spegel med belysning, WC, dusch med vikbara glasväggar i glas, handdukstork och tvättmaskin.

KÖK/MATPLATS/VARDAGSRUM
Ett socialt och luftigt rum med ljusinsläpp från två väderstreck. Köket från IKEA har vita skåpluckor och arbetsbänk i ek. Ovan arbetsbänkar sitter kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, infälld diskmaskin, städskåp och köksfläkt. Köket ligger i öppen planlösning med matplatsen där bord för 6-8 personer får plats. Vardagsrumsdelen rymmer plats för soffa, soffbord och tv-möbel. Härifrån finns utgång till den härliga altanen i markplan som med sitt soliga läge inbjuder till umgänge. I kök/matplats/vardagsrum ligger ett enhetligt laminatgolv och det är vita målade väggar.

SOVRUM 1
Ett sovrum med laminatgolv och vita målade väggar. Här finns två garderober.

SOVRUM 2
Ett sovrum med laminatgolv, tre vita målade väggar och en tapetserad. Här finns två garderober.

TV

Viasat (via gruppavtal)

Internet

Bahnhof (via gruppavtal)

Tillträde

Efter 15 april

Byggnad

 • Byggnadstyp
  2 plan
 • Byggår
  2016
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Mekanisk till- och frånluft (FTX)
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2018-09-05
 • Prestanda
  68 kWh/m²/år
 • Energiklass
  B

Exteriör

Uteplats

Altan med soligt läge i markplan. Här ryms plats för utemöbel och det finns markis som ger härlig skugga på soliga dagar.

Bilplats

Carport finns att hyra för 400kr/månad inkl el (ingen kö f.n). Gästparkering finns att tillgå i området.

Övriga utrymmen

Lägenhetsförråd finns i gemensam länga. Ett gemensamt förråd finns för varje huskropp där man förvarar redskap.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  4 063 kr
 • Andel i BRF
  2,9460 %
 • Andel av årsavg.
  2,9460 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 183 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  473 kr
 • Pantsatt
  Ja

I avgiften ingår: vatten, värme, bostadsrättstillägg, tv och bredband.

Driftskostnader
 • El
  400 kr

Totalt: 400 kr/mån

Bostadsrätts­förening

BRF BOKLOK STALLET
 • Lägenheter
  32 st
 • Äkta förening
  Ja

Föreningen äger fastigheten Stallet 8, Östersunds kommun. På fastigheten finns fyra byggnader med totalt 32 lägenheter. I anslutning till husen ligger sju separata förrådsbyggnader med ouppvärmda lägenhetsförråd varav en förrådsbyggnad ligger i anslutning till undercentral samt två miljöhus. Byggnaderna är uppförda 2016. Fastighetens adress är Lingonvägen 9 A-H, 11 A-H, 13 A-H och 15 A-H. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Trygg Hansa, hemförsäkring tecknas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg ingår i förningens fastighetsförsäkring.

Ekonomi

Avgiften höjdes med 2% 1/1 2019, avgiften var oförändrad 2020. Föreningen har beslutat att höja avgiften med 2% 1/1 2021.

Dokument

Övrig information

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 720 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Hantering av personuppgifter
Information angående hantering av personuppgifter På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Vardagsrum
Vardagsrum
Matplats/kök
Matplats/kök
Altan i markplan
Altan i markplan
Altan i markplan
Altan i markplan
Badrum
Badrum
Badrum
Badrum
Kök
Kök
Kök mot hall
Kök mot hall
Vardagsrum/matplats
Vardagsrum/matplats
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 2
Altan i markplan
Altan i markplan
Lekplats
Lekplats
Lingonvägen 9
Lingonvägen 9

Planlösning

Område

I närheten

Närmaste matvarubutik är ICA Supermarket Odenhallen som ligger inom gångavstånd. Lillänge med gratis parkering har goda shoppingmöjligheter. I övre Odensala finns Lillsjöns centrum som nås via gång/ cykelvägar och erbjuder hälsocentral, apotek, kyrka, fritidsgård och äldreboende. Det tar endast 15 minuter med bussen in till stan. Både buss 2, 4, 6 & 9 samt nattbussen stannar vid närliggande busshållplatser.

Det finns flera dagis i området. Vid Lillsjöskolan finns Lillgården. Övriga dagis i Odensala är Luktärtan, Stallet, Lingonet, Bäcken och kooperativet Solögat. Skolorna i området mot Lillsjön är Lillsjöskolan F-6 och Storsjöskolan 6-9. Det finns två öppna förskolor i området, en kommunal som bedrivs i hälsocentralens lokaler och en som drivs av Odensalakyrkan. Vid Odensala centrum finns Tavelbäcksskolan som är en F-6.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.