Lillfjällvägen 58, Torvalla

Accepterat pris

2 475 000 kr

Visningar
 • 20/1
  20/1, 16:30–17:15 Vänligen kontakta mäklaren för anmälan!
 • 24/1
  24/1, 14:00–14:45 Vänligen kontakta mäklaren för anmälan!
Lillfjällvägen 58, Torvalla (Östersund)

Genomgående renoverat bostadshus som har öppen planlösning och fantastisk altan.

 • Typ
  Radhus
 • Boarea
  118 m²
 • Tomtarea
  212 m²
 • Driftskostnad
  43 800 kr/år

Längst in på lugn återvändsgata ligger detta genomgående renoverade bostadshus som har härlig öppna ytor i sällskapsutrymmena där både familj och vänner kan umgås tillsammans vid trevliga middagar. Här har ni också en fantastisk altan att trivas på som har utomhusspa för året runt bruk och gott om plats för en loungemöbel som ni kommer att få mycket glädje av samt en matgrupp för sommarmiddagar. Ljust och trivsamt kök, två nyrenoverade badrum av hög kvalité samt allmänt moderna ytskikt.

Modernt renoverat kök som har ljusa köksluckor och gott om förvaringsutrymmen. Plats för matbord mot lugn återvändsgata. Stilren snygg bänkskiva, kakel och engreppsblandare som är belysta av infällda spotlights. Ombyggda sällskapsutrymmen som har fantastiskt ljus från generösa fönsterpartier och härliga ytor för matsalsbord och vardagsrumsdel som blir mycket användbart för hela familjen samt släkt och vänner. Nyrenoverat badrum på entréplanet med duschvägg. Övre plan har ett snyggt renoverat badrum med badkar samt en tillhörande praktisk tvättavdelning. Ny tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har tre rymliga sovrum och en välkomnande hall med klinker och golvvärme. Stort närliggande förråd och garageplats i länga. I anslutning till bostaden finns även en samlingslokal som är mycket användbar vid kalas för större sällskap.

Här bor ni i lugnt barnvänligt område som bara trafikeras av de som bor här och har barn på förskolan som ligger i kvarteret. Närhet till centrum med mataffär samt trevliga skogs- och strövområden. Odensala sportfält med många fotbollsplaner ligger inte långt från bostaden. Bra cykel och bussförbindelser mot Östersunds centrum. Här finns också tillgång till milsvida elljusspår via anslutningsspår mot Odensala.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  118 m²
 • Tomtarea
  212 m²
 • Beteckning
  Semlan 25
 • Pantbrev
  2 018 000 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING: ENTRÉPLAN
Entréplanet erbjuder modernt kök med plats för stort matbord. Ombyggt vardagsrum som har matrumsdel och utgång till fantastisk altan med utomhusspa. Ett sovrum och nyrenoverat badrum med duschvägg. Hall med klinker och golvvärme.

KÖK
Renoverat stilrent kök med högblanka köksluckor och gott om förvaringsutrymmen. Plats för stort matbord vid fönster mot återvändsgata. Utdragslådor och överskåp med luckdämpare. Ny stilren laminatbbänkskiva, engreppsblandare och ho från -17. Nytt kakel ovanför köks- och diskbänkar. Köket är maskinellt utrustat med kombinerad kyl/ frys, induktionshäll, köksfläkt, inbyggnads varmluftsugn & micro samt integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror är från -17. Enstavigt Pergo golv och målade väggar. Dubbla fönster för bra ljusinsläpp.

VARDAGSRUM
Ombyggt vardagsrum som har matplatsdel, klickgolv, målade väggar och fönsterpartier mot altansidan. Utgång till fantastisk altan som har plats för loungemöbel och matgrupp. Härligt utomhusspa för året runt bruk med plats för 4-6 personer.

BADRUM
Badrum, renoverat -18, som har klinker, vattenburen golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med dusch med vikväggar av glas, tvättställ med lådor, spegelskåp, handdukstork och wc-stol. Infällda spotlights i taket.

SOVRUM
Rymligt sovrum som har klickgolv, målade väggar nmed fondvägg och fönster mot entrésidan.

HALL
Stor välkomnande hall som har klinker, golvvärme och målade väggar. Bra utrymme för ytterkläder. Förråd under trappen.

ÖVRE PLAN
Övre plan har två bra sovrum, renoverat badrum samt hall med klädkammare.

SOVRUM
Sovrum (2) har klickgolv, målade väggar med fondtapet och fönster mot lugn gård. Sovrum (3) har laminatgolv. målade väggar och fönster mot lugn gård.

BADRUM
Badrum, renoverat 18, som har klinker, vattenburen golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med badkar, tvättställ med två stora lådor, spegel och wc-stol. Praktisk arbetsbänk ovanför tvättmaskin och torktumlare från -18.

HALL
Möblerbar hall med klickgolv, målade väggar och ingång till klädkammare.

TV

Basutbud av tv-kanaler ingår i samfällighetsavgiften.

Internet

Bredband via fiber på 200/ 250 mbit/ s som ingår i samfällighetsavgiften.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 1/2-plans radhus
 • Byggår
  1981
 • Grund
  Platta på mark
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Stående träpanel
 • Tak
  Papptak
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Mekanisk frånluft
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2016-05-24
 • Prestanda
  70 kWh/m²/år
 • Energiklass
  B
Renoveringar

2016: Omgjord el samt jordfelsbrytare. 2017: Renovering kök med ny bänkskiva, enkelho och engreppsblandare. Nytt ljust kakel. Nya vitvaror. Nytt enstavigt Pergo golv. 2018: Renovering duschrum på entréplanet samt badrum på övre plan. Ny tvättmaskin och torktumlare. Utbyggnad av altan samt installation av utomhusspa. Nya golv och ytskikt i samtliga rum. Renovering hall med klinker och vattenburen golvvärme. Byte yttertak. 2019: Ombyggnation av vardagsrum med matsalsdel samt renovering av ytskikt.

Övrigt

I anslutning till bostaden finns samlingslokal som går att hyra.

Exteriör

Tomt

Tomtarea 212 m² (friköpt).

Uteplats

Stor altan med trätrall och plasttak. Plats för öungemöbel och matgrupp. Utomhusspa för året runt bruk.

Bilplats

Garage i länga.

Övriga byggnader

Förråd i anslutning till bostaden.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  13 500 kr
 • El
  12 500 kr
 • Samfällighet
  13 800 kr
 • Försäkring
  4 000 kr

Totalt: 43 800 kr/år

Driftskostnader för nuvarande ägare bestående av fem personer. I samfälligheten ingår vatten/ avlopp , sophämtning och skötsel av gång/ cykelvägar.

Observera att driftskostnader kan skilja sig åt beroende på avtal och användning.

Taxering
 • Totalsumma
  1 287 000 kr
 • Byggnad
  996 000 kr
 • Mark
  291 000 kr
 • Värdeår
  1981
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  8 524 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Rättigheter förmån

Förmån: Officialservitut Takutsprång, 2380K-20/1980.20

Rättigheter last

Last: Officialservitut Takutsprång, 2380K-20/1980.21
Last: Officialservitut Upplagsplats, 2380K-20/1980.28

Gemensamhets­anläggningar

Gemensamhetsanläggning: Östersund Semlan GA:1 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Värmeanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt

Plan­bestämmelser

Stadsplan

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex 2020-09-07 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 1 000 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Härlig altan för avkoppling.
Härlig altan för avkoppling.
Renoverat kök med fantastiskt ljus.
Renoverat kök med fantastiskt ljus.
Vardagsrum och matsalsdel med generösa ytor.
Vardagsrum och matsalsdel med generösa ytor.
Duka upp för trevliga sommarmiddagar.
Duka upp för trevliga sommarmiddagar.
Altan med mycket sol.
Altan med mycket sol.
Njut av det härliga utomhusspat!
Njut av det härliga utomhusspat!
Välkomna till Lillfjällvägen 58.
Välkomna till Lillfjällvägen 58.
Snyggt och gott om förvaringsutrymmen.
Snyggt och gott om förvaringsutrymmen.
Stilrent kök med bra ytor.
Stilrent kök med bra ytor.
Matbord vid fönster mot lugn gård.
Matbord vid fönster mot lugn gård.
Vardagsrum med härlig rymd.
Vardagsrum med härlig rymd.
Avkopplande miljö för hela familjen.
Avkopplande miljö för hela familjen.
Plats för stor soffgrupp!
Plats för stor soffgrupp!
Stort matrumsbord.
Stort matrumsbord.
Mycket ljus och trivsam miljö
Mycket ljus och trivsam miljö
Utgång till den fantastisk altanen.
Utgång till den fantastisk altanen.
Luongemöbel på altanen.
Luongemöbel på altanen.
Matgrupp.
Matgrupp.
Njuta av det härliga bubbelbadet för både stora och små.
Njuta av det härliga bubbelbadet för både stora och små.
Renoverat badrum på entréplanet.
Renoverat badrum på entréplanet.
Rymlig hall med klinker & golvvärme.
Rymlig hall med klinker & golvvärme.
Ljust och trevligt!
Ljust och trevligt!
Sovrum (1)
Sovrum (1)
Sovrum (1)
Sovrum (1)
Sovrum (1)
Sovrum (1)
Sovrum (2)
Sovrum (2)
Sovrum (2)
Sovrum (2)
Sovrum (3)
Sovrum (3)
Sovrum (3)
Sovrum (3)
Påkostat badrum med tvättavdelning.
Påkostat badrum med tvättavdelning.
Övre hall.
Övre hall.
Entrésidan
Entrésidan
Lekplats
Lekplats
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

I närheten

Torvalla är en stor stadsdel ca 7 km söder om Östersunds stadskärna. Området är till stor del uppfört under 1980- och 90-talet och har fina strövområden och gångvägar, elljusspår och stora bevarade natur- och skogsområden. Bra med bussförbindelser, här passerar stadsbussarna 4 och 6 och det finns ett flertal grundskolor och dagis, välsorterad livsmedelaffär, hälsocentral, kyrka, frisör samt ett antal detaljhandlare inom möbler och inredning.

Lokalt i området finns med gångavstånd ett flertal förskolor, skola årskurs 1-5 samt skola årskurs 6-9. Närhet till flers fotbollsplaner och strövområden. I bekvämt avstånd finns också Odensala Sportfält med ett flertal fotbollsplaner samt inomhushall.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.