Risslersgatan 19A, Frösön - Hornsberg

Slutpris

800 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Risslersgatan 19A, Frösön - Hornsberg (Östersund)

1:a på första våningen med mycket låg avgift!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  32 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Månadsavgift
  1 154 kr

Med endast fyra trappsteg upp välkomnas man in i denna välplanerade 1:a med sovalkov. Hela lägenheten går i ljusa toner och planlösningen känns både praktisk och väl beprövad. I hallen finns en rejäl klädkammare som underlättar klädförvaringen men ändå finns nära till hands. I vardagsrummet är det lätt att möblera med en liten sovalkov och stora härliga fönster som släpper in bra med dagsljus. Köket är i den mindre modellen, men då finns allting alltid nära till hands! Ljusa luckor och ett rejält fönster som ger naturligt ljus till din matlagning! Badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte år 2000, med plastmatta på golvet och vitt kakel på väggarna.

I Brf Fiskalen bor du i en välskött förening med god ekonomi, låg månadsavgift och fin sammanhållning. På baksidan finns en trevlig gemensam gård med ett stort trädäck, lekstuga och sandlåda för de små, samt en insynsskyddad gräsmatta. Det finns en fin tvättstuga med en rejäl maskinpark och ett bra torkrum. Till detta finns även en relax med dusch, bastu och solarium att tillgå för föreningens medlemmar.

På Hornsberg bor du med ett bra läge på Frösön, men endast ett par kilometer från centrum dit du når enkelt med buss eller via cykel och gångbron. Centrala Frösön erbjuder även det mesta du kan tänkas behöva såsom mataffär, café, restaurang, frisör och skolor. Närhet till slalombacke men också fina strövområden/skidspår på Frösöberget.
Välkommen!

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Bilder

Risslersgatan 19A
Risslersgatan 19A
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum in mot köket
Vardagsrum in mot köket
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum med sovalkov
Vardagsrum med sovalkov
Vardagsrum
Vardagsrum
Badrum
Badrum
Hall
Hall
Hall
Hall
Risslersgatan 19A
Risslersgatan 19A

Planlösning

Område