Odenskogsvägen 58, Odensala

Accepterat pris

975 000 kr

Visningar
Odenskogsvägen 58, Odensala (Östersund)

Topprenoverad 1:a på markplan med uteplats och sovalkov!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  50 m²
 • Våningsplan
  1 av 2
 • Månadsavgift
  2 164 kr

En superfin och renoverad 1:a med sovalkov där ni erbjuds altan i markplan som vetter mot lugnt och lummigt grönområde. Denna lägenhet är smakfullt renoverad med en tydlig röd tråd som ger ett harmoniskt och hemtrevligt intryck. Smakfull planlösning med nytt IKEA-kök (2020) med plats för matbord. Rymligt vardagsrum, nytt badrum och som pricken över i:et finns den smarta sovalkoven som erbjuder dörr mot köket och fönster mot det lummiga grönområdet vilket ger lägenheten en känsla av en mini 2:a. Denna fina lägenhet är lätt att anpassa utifrån din egna stil och smak då den färgsatts genomgående med ljusa nyanser i grått och vitt.

Köket från IKEA är renoverat i stilrent utförande med vita släta luckor och hög standard. Köket är fullutrustat med massor av förvaring och gott om plats för matbord finns vid fönstret. Badrummet som renoverades via föreningen (2020) har ljus våtrumsmatta på golv och väggar. Här är det ny fräsch inredning och förberett för tvättmaskin. Rymlig och välkomnande entréhall med plats för förvaring och avhängningsmöjligheter. Vardagsrum med gott om ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och utgång till altanen mot söder som inbjuder till härligt umgänge med familj och vänner. Läget i området är toppen, första våningen i ett av låghusen mot lugnt grönområde med näst intill obefintlig insyn från grannar och förbipasserande.

Här bor man i en trivsam förening med samlingslokal, bastu och cykelförråd. Här ordnas gemensam surströmmingsfest och julgröt för de boende i föreningen. På de grönväxta och lummiga innergårdarna finns lekplats, grillplats och fina boulebanor som används flitigt under sommarhalvåret. Här bor ni med närhet till bussar, skola, förskola, gym, pizzeria och en populär matvarubutik.

Ta chansen att köpa denna rymliga enrummare med sovalkov som är perfekt för den som vill ha ett snyggt och stilrent boende där det bara är att flytta in!

Välkommen!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  50 m²
 • Våningsplan
  1 av 2
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  115 / 1001

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Bottenvåning

Interiör

Rumsbeskrivning: Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
En välkomnande och väldisponerad hall. Här ligger ett stilrent laminatgolv och det är ljusa tapetserade väggar. I hallen finns gott om utrymme för klädavhängning och garderober om så önskas.

BADRUM
Badrum som renoverades via föreningen under 2020. Badrummet är ljust och har våtrumsmatta på golv och väggar. Här finns duschplats, WC, handdukstork, handfat med underskåp, spegelskåp och belysning. Det är förberett med el, vatten och avlopp för tvättmaskin.

KÖK
Ett modernt och stilrent IKEA-kök som renoverades 2020. Släta vita köksluckor och bra arbetsyta på matchande mörkgrå bänkskiva i laminat som även snyggt går upp som stänkskydd en bit på väggen. Under överskåp sitter LED-belysning. Det finns gott om förvaring i skåp och lådor och diskho med dubbla hoar. Köket är fullutrustat med fläkt, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, infälld diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Samtliga vitvaror är från IKEA (2020) förutom den kombinerade kyl/frys som är från Samsung (2018). Här finns gott om plats för matbord för 4-5 personer vid fönster mot den lummiga och lugna innergården. För den som vill utöka med fullstor kyl och frys finns möjlighet till detta då utrymme i köket finns. Vid köksskåp är det målade väggar och vid matplatsen är det ljusa tapetserade väggar. På golvet ligger samma stilrena laminatgolv som i hallen.

VARDAGSRUM
Ett rymligt och trivsamt vardagsrum med plats för både matsalsmöbel och hörnsoffa. Här ligger ekparketten i original och väggarna är ljust tapetserade. Stort fönsterparti som ger rummet ett härligt ljusinsläpp samt utgång till den sociala och trevliga altanen i markplan. Viss har delat av detta rum för att skapa ytterligare en sovalkov eller kontor.

SOVALKOV
Med ingång via dörr från köket kommer ni åt detta mindre men ytterst väldisponerade sovrum med fönster mot den lummiga innergården. Här ligger samma stilrena laminatgolv som i hall och kök och väggarna är ljust tapetserade. Denna sovalkov ger lägenheten en känsla av att den är en minitvåa å här ryms plats för både säng och garderob.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem (ingår i avgiften)

Internet

Bredband. Öppen fiber via Telia samt Com Hem. (mot eget abonnemang)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  Flerbostadshus
 • Byggår
  1968
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2019-06-19
 • Prestanda
  119 kWh/m²/år
 • Energiklass
  E
Renoveringar

Lägenheten har blivit totalrenoverad under 2020 med nytt kök och nya vitvaror (förutom kyl/frys 2018), nytt badrum med ny inredning. Nya ytskick på väggar och golv (förutom parkett i vardagsrum). Man har dragit om viss el samt bytt vissa vatten och avloppsledningar i samband med badrum och köksrenovering. Golvbrunn i badrum byttes i samband med badrumsrenoveringen.

Exteriör

Uteplats

Uteplats i soligt söderläge som angränsar mot lummigt grönområde

Bilplats

185 parkeringsplatser. Går att hyra för 140 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Ingen kö f.n till parkeringsplatser.

176 garageplatser. Går att hyra för 225 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. F.n lång kö till garage.

Övriga utrymmen

Matkällarskåp finns tillhörande lägenheten. Gemensamt cykel och barnvagnsförråd finns i samma byggnad. Tvättstuga finns tvärs över gården.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  2 164 kr
 • Andel i BRF
  0,2068 %
 • Andel av årsavg.
  0,2025 %
 • Repfond
  226 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 183 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  473 kr
 • Pantsatt
  Ja

i avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Driftskostnader
 • El
  150 kr
 • Försäkring
  150 kr

Totalt: 300 kr/mån

Bostadsrätts­förening

Riksbyggens Brf Östersundshus 17
 • Lägenheter
  320 st
 • Äkta förening
  Ja

Riksbyggen Brf Östersundshus nr 17 är en trivsam förening som anordnar flera olika arrangemang/aktiviteter. Här ordnar man surströmmingsfest, bingoslinga, julgröt och vårstädning med kaffe och korv. Här finns cykelförråd, hobbyrum, fritidslokal, bouleplan grillplats. Föreningen äger fastigheten Tröskan 1, 2 & 3 med sammanlagt 15 st byggnader med 320 lägenheter och 32 lokaler. Adresserna i föreningen är Odenskogsvägen 54-100 jämna nummer samt 108 & 110.

Ekonomi

Avgiften höjdes 1 jan 2020 med 2%, 1 jan 2019 med 2%, 1% i oktober 2017, 2% i oktober 2016. Föreningen har beslutat att höja avgiften med 2% den 1/1 2021.

Renoveringar

Under vinter 2021 kommer lägenhetsdörrar att bytas ut i låghusen. Föreningen kommer även att förbättra skalskyddet genom att sätta upp "blippar vid vare entréer. Vallarum kommer att ställas iordning vintern 2021. Fiber 2019, öppen anslutning från Telia. Digitala motorvärmaruttag i garage 2019. De senaste 5-10 åren har renoveringar gjorts av trappuppgångar, hissar, tvättstuga och ventilation. Föreningen har bytt garageportar, fönster och balkongdörrar som blev klart i september 2012. Takbeläggningen byttes för några år sedan. Föreningen går in och tar en del av arbetet och kostnaden vid badrumsrenovering. Vill man renovera badrummet är kravet att föreningen kontaktas. Bl.a så ställer föreningen krav på att man använder deras godkända firmor för utförandet av bilning av golv och byte av avloppsrör. Föreningen tar även kostnaden för bilning, nytt avlopp, vattenledning fram till stam och grovgjutning av golv. (För mer information kontakta fastighetsmäklaren) De badrum som ej fått utbytta golvbrunnar kommer att inspekteras under de närmaste åren. Lägenhetsdörrar på höghusen byttes under 2016.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har ställt iordning ett bibliotek samt ett "ge och ta"-rum.

Övrigt

I föreningen finns samlingslokal för 80-90 personer samt solarium och bastu. Det finns separata förråd (ca 70st) att hyra, dessa kostar 100kr/månad och f.n. är det kö.

Dokument

Övrig information

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 760kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande. Annonsering av slutpris på Internet Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Bilder

Köket har bra arbetsytor
Köket har bra arbetsytor
Uteplats i markplan mot lugnt grönområde
Uteplats i markplan mot lugnt grönområde
Det rymliga vardagsrummet
Det rymliga vardagsrummet
Det renoverade bdrummet
Det renoverade bdrummet
Stilrent kök
Stilrent kök
Det Stilrena köket
Det Stilrena köket
Köket och öppning mot vardagsrummet
Köket och öppning mot vardagsrummet
Bra utrymme för matbord
Bra utrymme för matbord
Vardagsrum mot kök och hall
Vardagsrum mot kök och hall
Vardagsrum och hall
Vardagsrum och hall
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrummet ger stor möjligheter till möblering
Vardagsrummet ger stor möjligheter till möblering
Sovalkov som extra rum.
Sovalkov som extra rum.
En välkomnande hall
En välkomnande hall
Hallen med utrymmen till avhängning
Hallen med utrymmen till avhängning
Odenskogsvägen 58
Odenskogsvägen 58
Odenskogsvägen 58
Odenskogsvägen 58
Odenskogsvägen 58
Odenskogsvägen 58
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

I närheten

Närmaste matvarubutik är ICA Supermarket Odenhallen som ligger inom gångavstånd. Lillänge med gratis parkering har goda shoppingmöjligheter. I övre Odensala finns Lillsjöns centrum som nås via gång/ cykelvägar och erbjuder hälsocentral, apotek, pizzeria, kyrka, fritidsgård och äldreboende.
Det tar endast 15 minuter med bussen in till stan. Både buss 2, 4, 6 & 9 samt nattbussen stannar vid närliggande busshållplatser.

Det finns flera dagis i området. Vid Lillsjöskolan finns Lillgården. Övriga dagis i Odensala är Luktärtan, Stallet, Lingonet, Bäcken och kopperativet Solögat. Skolorna i området mot Lillsjön är Lillsjöskolan F-6 och Storsjöskolan 6-9. Det finns två öppna förskolor i området, en kommunal som bedrivs i hälsocentralens lokaler och en som drivs av Odensalakyrkan. Vid Odensala centrum finns Tavelbäcksskolan som är en F-6.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.