Spjutvägen 32, Odensala

Accepterat pris

3 650 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Spjutvägen 32, Odensala (Östersund)

Bo med bästa läge mot allmänning i barnvänligt område!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  120 m²
 • Tomtarea
  815 m²
 • Driftskostnad
  42 422 kr/år

Välkomna till mycket barnvänliga västra Odensala och detta friliggande bostadshus som har bästa läge mot allmänning och vacker utsikt över Storsjön. Här har ni fantastiska nyrenoverade sällskapsutrymmen med generösa fönsterpartier mot sydväst. Njut även av den stora terrassen som har plats för både matgrupp och avkopplande loungemöbel samt stort soldäck som erbjuder rikligt med eftermiddags- och kvällssol. Kort sagt är detta ett boende som passar familjen som gillar att umgås med både släkt och vänner.

Nytt modernt ombyggt kök med vattenburen golvvärme och köksö i öppen planlösning mot vardagsrummet som har fantastiska ytor som ger en härlig rymd och atmosfär. Här kommer ni med glädje bjuda in till trevliga sammankomster när ni vill uppvakta vid högtidsdagar och hålla små och stora kalas. I vardagsrummet sprakar en värmande brasa från kaminen. Köket har stora ytor för matlagning och bra förvaringsutrymmen. Moderna vitvaror av hög kvalité. Från köket har ni via förrådsrum en praktisk ingång till det rymlig garaget. På entréplanet har ni också ett påkostat nyrenoverat badrum med takdusch, hall med klinkergolv och tre renoverade rymliga sovrum. Entréplanet har golvvärme i kök, hall och badrum. Snygga ytskikt och 3-galsfönster med isolerruta. På terrassen finns en inglasad altan som blir väldigt användbar under sommarregnen och när vinden ligger på. Altanen har skjutbara glaspartier. Källarplanet har fantastisk utrymmen. Stor gillestuga med öppen spis. Praktiskt gästrum. Stort användbart hobbyrum. Tvättstuga med kombinerad tvättmaskin/ torktumlare samt extra tvättmaskin. Bra ytor för klädvård i angränsande utrymmen. Relax med bastu och duschkabin.

Här bor ni med gångavstånd till strandpromenaden och den härliga naturen vid Storsjön. Via gång- och cykelvägar tar ni er till förskola, skola och en välsorterad matbutik. Här har ni bra cykelvägar vid Storsjön mot stadens centrum. Bra bussförbindelser med flera bussar i linjetrafik.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  4 st
 • Boarea
  120 m²
 • Biarea
  154 m²
 • Tomtarea
  815 m²
 • Beteckning
  Lansspetsen 2
 • Pantbrev
  1 970 000 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING: ENTRÉPLAN
Entréplanet som genomgående har renoverats erbjuder modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet och har generösa fönsterpartier som ger mycket bra ljusinsläpp. Braskamin i vardagsrummet. Utgång till terrass med inglasad altan och stort soldäck. Nytt badrum av hög kvalité. Tre renoverade sovrum och hall med klinkergolv. Kök, badrum och hall har vattenburen golvvärme.

KÖK
Ombyggt renoverat kök som har köksö och öppen planlösning mot vardagsrummet som ger fantastiska sällskapsytor och mycket bra ljusinsläpp från stora fönsterpartier åt två håll. Svarta köksluckor med dämpade utdragslådor, skafferi och gott om förvaringsutrymmen. Laminatbänkskiva, dubbelho och engreppsblandare. Kakel som stänkskydd över köks- och diskbänkar. Köket är maskinellt utrustat med integrerad stor kyl & frys, induktionshäll, svart fläktkåpa, inbyggnads varmluftsugn & micro samt rostfri diskmaskin. Samtliga vitvaror är från -15. Köksö för bra avlastningsytor samt förvaring i vitrinskåp. Enhetligt trägolv, tapet med fondvägg av vit timmerpanel samt infällda spotlights i taket. Groventré med fyra garderober och ingång till stort garage.

VARDAGSRUM
Vardagsrum som har trägolv, tapet med fondvägg av vit timmerpanel samt generösa fönsterpartier med vacker utsikt och mycket bra ljusinsläpp. Braskaminen sprider en härlig värme i sällskapsutrymmena och bidrar till mysfaktorn. Här finns plats för stort matbord som rymmer både släkt och vänner. Utgång till härlig terrass mot sydväst med soldäck som har plats för matgrupp, loungemöbel och solstolar. På terrassen finns inglasad altan som har skjutbara glaspartier. Hela terrassen och trädgårdstomten ligger mot trevlig allmänning. Från terrassen är det utsikt över Storsjön och altan samt trädgårdstomten har eftermiddags- och kvällssol.

BADRUM
Nyrenoverat badrum, från -19, som har våtrumsmatta, golvvärme och väggmatta. Utrustat med duschhörna med takdusch och glasvägg som har frostat glas, dubbla runda tvättställ på laminatbänkskiva med underskåp, wc-stol, högskåp och handukstork. Stort vädringsfönster.

MASTER BEDROOM
Master bedroom har trägolv, tapet, tre inbyggda garderober samt fönster och altandörr. Utgång till inglasad altan som har skjutbara glaspartier och glasdörr till terrassen.

SOVRUM 2
Sovrum som har trägolv, målade väggar, två garderober och fönster mot entrésidan.

SOVRUM 3
Sovrum som har ekparkettgolv, målade väggar, två inbyggda garderober och fönster mot altansidan.

HALL
Hall som har klinker och golvvärme. Garderobsvägg med skjutdörrar. Ny ytterdörr med kodlås. Inre hall har trägolv. Trapp till källarplan med eksteg.

KÄLLARPLAN
Från källartrappen kommer ni in i en stor gillestuga med öppen spis. I källarplanet finns också sovrum/ gästrum, matkällare, toalett och förråd. Relax med bastu och duschvägg. Tvättkabin med klinkergolv. Stort hobbyrum.

GILLESTUGA
Gillestuga som har klickgolv och målad väv samt öppen spis. Ljusramp och fondvägg av mexitegel.

SOVRUM/ GÄSTRUM
Sovrum/ gästrum som har klickgolv och målad väv.

MATKÄLLARE
Matkällare med tegelgolv och praktiska hyllor.

TOALETT
Toalett som har matta och tapet. Utrustat med tvättställ, spegel och wc-stol.

RELAX
Relax som har matta och panel. Rostfri tvättho och bra arbetsytor och förvaring för hantering av tvätt. Duschkabin och bastu.

FÖRRÅD
Stort förråd med betonggolv.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga som har klinkergolv och målad betong. Utrustat med tvättmaskin och kombinerad tvättmaskin/ torktumlare.

HOBBYRUM
Hobbyrum som har matta och väv. Perfekt träningslokal/ lekrum.

TV

Antenn eller via fiber. Nuvarande ägare har boxer abonnemang.

Internet

Fiber för bredband, telefoni och tv.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 plan med källare
 • Byggår
  1972
 • Grund
  Betong
 • Grundmur
  Betronghålsten
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Stående träpanel
 • Tak
  Betongtakpannor
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Elförbrukning
  3 800 kWh/år
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Värmeväxlare med återvinning.
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2020-11-06
 • Prestanda
  80 kWh/m²/år
 • Energiklass
  C
Renoveringar

2005: Byte till 3-glasfönster. Ny altandörr och installation av fjärrvärme. Installation av fiber. 2012: Ommålning ytterpanel. Installation av braskamin. 2015: Ombyggnation av kök och vardagsrum där nytt kök sattes in och nya vitvaror. Vattenburen golvvärme. 2018: Nya ytskikt i sovrum med golvvärme samt renovering hall med klinker och golvvärme. 2019: Renovering av badrum på entréplanet.

Exteriör

Tomt

Välskött trädgårdstomt mot allmänning. Sandlåda.

Uteplats

Stor terrass, inglasad altan samt soldäck med eftermiddags- och kvällssol mot trädgårdstomt och allmänning.

Bilplats

Vidbyggt isolerat garage med betonggolv och förrådsdel.

Övriga byggnader

Lekstuga och uteförråd.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  23 467 kr
 • El
  7 055 kr
 • Vatten/avlopp
  7 100 kr
 • Försäkring
  4 800 kr

Totalt: 42 422 kr/år

Driftskostnader för nuvarande ägare bestående av tre personer i hushållet. I VA ingår renhållning.

Observera att driftskostnader kan skilja sig åt beroende på avtal och användning.

Taxering
 • Totalsumma
  2 237 000 kr
 • Byggnad
  1 596 000 kr
 • Mark
  641 000 kr
 • Värdeår
  1972
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  8 349 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Plan­bestämmelser

Stadsplan Tomtindelning

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex 2020-11-10 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 920 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkomna till Spjutvägen 32 och vacker kvällsbelysning.
Välkomna till Spjutvägen 32 och vacker kvällsbelysning.
Fantastisk utemiljö mot sydväst och allmänning.
Fantastisk utemiljö mot sydväst och allmänning.
Trevligt område i närheten av Storsjön.
Trevligt område i närheten av Storsjön.
Kvällsbild från entrésidan.
Kvällsbild från entrésidan.
Fantastisk terrass med inglasad altan.
Fantastisk terrass med inglasad altan.
Trevlig utsikt med mycket sol.
Trevlig utsikt med mycket sol.
Vardagsrum och kök i öppen planlösning.
Vardagsrum och kök i öppen planlösning.
Härligt med ljus och atmosfär.
Härligt med ljus och atmosfär.
Modernt påkostat kök med stora ytor och bra förvaringsutrymmen!
Modernt påkostat kök med stora ytor och bra förvaringsutrymmen!
Kök mot köksö och vardagsrum.
Kök mot köksö och vardagsrum.
Stilrent och mycket bra ljus.
Stilrent och mycket bra ljus.
Köksö med förvaring och öppen härlig miljö!
Köksö med förvaring och öppen härlig miljö!
I vardagsrummet ryms stort matsalsbord!
I vardagsrummet ryms stort matsalsbord!
Stora sällskapsytor och generösa fönsterpartier.
Stora sällskapsytor och generösa fönsterpartier.
Utgång till terrass och soldäck mot allmänning.
Utgång till terrass och soldäck mot allmänning.
Njuta av mycket sol och trivsam miljö.
Njuta av mycket sol och trivsam miljö.
Kvällsbild på altanen.
Kvällsbild på altanen.
Stor välplanerad tomt mot allmänning.
Stor välplanerad tomt mot allmänning.
Gott om plats för både studsmatta och barnens lek.
Gott om plats för både studsmatta och barnens lek.
Mycket bra läge mot allmänning.
Mycket bra läge mot allmänning.
Renoverat badrum med takdusch.
Renoverat badrum med takdusch.
Dubbla tvättställ och bra förvaring.
Dubbla tvättställ och bra förvaring.
Välkomnande hall!
Välkomnande hall!
Master bedroom mot inglasade altanen.
Master bedroom mot inglasade altanen.
Utgång till den inglasade altanen.
Utgång till den inglasade altanen.
Gillestuga som har öppen spis.
Gillestuga som har öppen spis.
Altan med skjutbara fönsterpartier.
Altan med skjutbara fönsterpartier.
Sovrum entréplan.
Sovrum entréplan.
Sovrum entréplan.
Sovrum entréplan.
Ljus och trevlig hall.
Ljus och trevlig hall.
Stor gillestuga för avkoppling.
Stor gillestuga för avkoppling.
Gästrum/ sovrum
Gästrum/ sovrum
Tvättkabin
Tvättkabin
Hobbyrum perfekt som träningslokal.
Hobbyrum perfekt som träningslokal.
Toalett
Toalett
Barnvänligt populärt område.
Barnvänligt populärt område.
Entrésidan med uteförråd.
Entrésidan med uteförråd.
Kvällsbild entrésidan.
Kvällsbild entrésidan.
Trädgårdstomten mot altansida.
Trädgårdstomten mot altansida.
Vacker kvällsbild.
Vacker kvällsbild.
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

I närheten

Närmaste matvarubutik är ICA Supermarket Odenhallen som ligger inom gångavstånd. Lillänge med gratis parkering har goda shoppingmöjligheter. I övre Odensala finns Lillsjöns centrum som nås via gång/ cykelvägar och erbjuder hälsocentral, apotek, pizzeria, kyrka, fritidsgård och äldreboende.
Det tar endast 15 minuter med bussen in till stan. Både buss 2, 4, 6 & 9 samt nattbussen stannar vid närliggande busshållplatser.

Det finns flera dagis i området. Vid Lillsjöskolan finns Lillgården. Övriga dagis i Odensala är Luktärtan, Stallet, Lingonet, Bäcken och kopperativet Solögat. Skolorna i området mot Lillsjön är Lillsjöskolan F-6 och Storsjöskolan 6-9. Det finns två öppna förskolor i området, en kommunal som bedrivs i hälsocentralens lokaler och en som drivs av Odensalakyrkan. Vid Odensala centrum finns Tavelbäcksskolan som är en F-6.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.