Reveljgränd 18, Körfältet

Accepterat pris

950 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Reveljgränd 18, Körfältet (Östersund)

Totalrenoverad stilren lägenhet!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  46 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Månadsavgift
  2 580 kr

Får vi presentera en mycket välrenoverad lägenhet som har genomtänkta praktiska lösningar och håller en mycket hög standard rakt igenom. Lägenheten har byggts om för att skapa ett riktigt sovrum med plats för stor säng och förvaring. Varje del av lägenheten har renoverats för att skapa ett funktionell lägenhet som underlättar vardagen och samtidigt har en härlig avkopplande miljö. Hör finns alla möjligheter att trivas enormt bra.

Stort kök som har totalrenoverats på ett smakfullt sätt och har plats för stort matbord vid insynsskyddat fönster. Stilrena luckor och gott om förvaringsutrymmen i utdragslådor och överskåp. Rostfria vitvaror och spotlights belysta bänkskivor som kan styras via app. Här kommer ni att trivas och laga trevliga middagar med era vänner. Enhetligt golv i hela lägenheten. Vardagsrummet har plats för stor soffgrupp och tv. Utgång till balkong med mycket sol. Nyrenoverat badrum av hög klass som har klinker med extra isolerat golv och kaklade väggar. Utrustat med duschhörna med vikväggar av glas. Badrummet är en dröm med det där lilla extra. Stor hall med bra utrymme för ytterkläder. Renoverad klädkammare med hyllor och klädstång för praktisk förvaring. I anslutning till bostaden på samma plan finns stort källarförråd.

Körfältet ligger nära med det mesta och har ett bekvämt gång- och cykelavstånd till Östersunds stadskärna nära grönområden med motions-/skidspår och universitet. Vid Körfältets centrum finns pizzeria, trafikskola, gym och en bensinmack med närbutik och generösa öppettider alldeles i närheten. Köpcentret Lillänge med livsmedelsbutik och en rad butiker och snabbmatskedja finns inom gång- och cykelavstånd. Bara ett stenkast från lägenheten finns boulebana, fotbollsplan och stor grillplats. Alla som bor i föreningen har tillgång till tvättstuga, ett övernattningsrum, vallabod, hobbyrum, cykelrum och solarium. På varje innergård finns det lek- och ute-/ grillplatser som är väl underhållna.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  1 r.o.k.
 • Sovrum
  1 st
 • Boarea
  46 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  163

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Halv trappa ner från entréplanet.

Interiör

RUMSBESKRIVNING: PLANLÖSNING
Genomgående renoverad lägenhet som har ett tillbyggt riktigt sovrum som gör att du får en bostad som har 2 rum och kök. Nytt modernt kök med plats för stort matbord. lättmöblerat vardagsrum med utgång till trevlig balkong. Nyrenoverat badrum med duschvägg. Hall med bra utrymme samt praktisk klädkammare.

KÖK
Helrenoverat kök, från -19, som har plats för stort matbord vid insynsskyddat fönster mot allmänning. Stilrena köksluckor med dämpade utdragslådor samt överskåp och gott om förvaringsutrymmen. Vitt kakel ovanför köksbänkarna. Svart laminatbänkskiva, enkelho och engreppsblandare. Bänkskivorna är belysta av dimbara spotlights som kan styra via app. Köket är maskinellt utrustat med rostfri kombinerad kyl/ frys med fryslådor, induktionshäll, köksfläkt, varmluftsugn och rostfri diskmaskin. Samtliga vitvaror är från -19. Enhetligt klickgolv i hela lägenheten och målade väggar.

VARDAGSRUM
Vardagsrum som har klickgolv, målade väggar och stora fönster mot lugn allmänning. Utgång till balkong som har matta samt eftermiddags- och kvällssol.

SOVRUM
Tillbyggt sovrum som har klickgolv, målade väggar och stor garderobsmöbel. Dimbar belysning.

BADRUM
Nyrenoverat badrum, från -19, som har klinkergolv, kakel med fondvägg och infällda spotlights med dimbar ledbelysning. Extra isolerat golv samt nya avloppsstammar och vattenledningar. Utrustat med duschhörna med vikväggar av glas, tvättställ med två lådor, spegelskåp och wc-stol.

HALL
Stor hall som har klickgolv, målade väggar och bra utrymme för ytterkläder. Renoverad klädkammare som har hyllor och klädstång för praktisk förvaring.

Lägenheten har fiber som ingår i månadsavgiften, router till tv:n samt förstärkt internet.

TV

basutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband med bra kapacitet ingår i månadsavgiften.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggår
  1969-1970
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Mekanisk frånluft
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2017-04-26
 • Prestanda
  146 kWh/m²/år
 • Energiklass
  D
Renoveringar

2019: Lägenheten totalrenoverades med nytt kök, nytt badrum, tillbyggnad av sovrum samt allmänt nya ytskikt.

Exteriör

Uteplats

Balkong finns.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör källarförråd på samma plan i anslutning till bostaden. I samma byggnad finns cykelförråd och vallningsrum.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  2 580 kr
 • Andel i BRF
  0,2509 %
 • Andel av årsavg.
  0,2509 %
 • Repfond
  311 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 183 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  473 kr
 • Pantsatt
  Ja

I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, internet och hushållsström.

Driftskostnader
 • Försäkring
  75 kr

Totalt: 75 kr/mån

Driftskostnader för nuvarande ägare.

Hushållsström och bredband ingår i månadsavgiften.

Bostadsrätts­förening

HSB Brf Kusken
 • Lägenheter
  256 st
 • Lokaler
  34 st

HSB Brf Kusken byggdes i slutet av 1960-talet och består av 256 bostadsrätter och 34 hyreslokaler fördelade på 16 hus och 4 gårdar.
Alla som bor i Brf Kusken har tillgång till tvättstuga, grovtvättstuga, gästrum med plats för fyra personer, uteplatser, hobbyrum, cykelrum, kabel-TV m.m. I mitten på varje gård finns det lekplatser för det yngre med bland annat rutschkanor och sandlådor.

I Brf Kusken har man nära till "allt"; ett lämpligt gång- och cykelavstånd till Östersunds stadskärna, grönområden med kilometervis motions- och skidspår alldeles intill knuten, dagis, 1-5 Körfältsskolan / 6-9 skola Parkskolan, på innetorget Reveljen (pizzeria, trafikskola, dansskola, en blomsterbutik samt en sängbutik), köpcentret Lillänge, ICA blåcenter samt en bensinmack med generösa öppettider.

Ekonomi

Ingen avgiftsförändring är beslutad.

2020 höjdes avgiften med 0,5%, 2019 höjdes avgiften med 1,5 %. 2018 höjdes avgifterna med 1,5 %. 2017 höjdes avgifterna med 2 %. Vid årsskiftet 2013 höjdes avgifterna med 3,5 %, detta pga av ökad fjärrvärmekostnader bl.a. 2012 höjdes avgifterna med 3 % på lägenheterna.

Renoveringar

2019
-Byte av låssystem och installation av bokningssystem för bl.a tvättstugor. Renovering av garagelängor.

2018
-Byte till nytt låssystem, OVK. m.m.

2017
-Garageportar utbytta, nytt styrsystem för varmvattencirkulation. m.m.

2016
-Uthyrningsrum färdigställt. m.m.

2015
-Målning av balkongerna. Nya elektroniska dörrlås installeras f.n.

2013
- Byte av värmekulvert.
- Utegym kommer att installeras under sommaren.
- Byte av balkongdörr

2012
- Relining av stammarna i Reveljgränd är gjord.
- OVK gjord 2012-2013

2011
- Utökades antalet parkeringsplatser.
- Fortsatt relining av avloppsstammar. Taptogränd är sluförd.
- Gaveldörrarna är utbytta till aluminiumdörrar.

2010
- Balkongerna och lekplatserna målades.
- Entréerna renoverades.
- Relining av avloppsstammarna.
- Nya motorvärmaruttag med fjärrstyrning och vägbommar monterades.

Föreningen har diskuterat kommande renoveringar och åtgärder som t.ex.:
Byte av lägenhetsdörrar.
Byte av fönster.
Installation av bergvärme.
Återvinning av energi från ventilation.
Underhåll av tak.
Utbyggnad av p-platser.
Laddplatser för elfordon.

Gårdsplan

Det finns fyra trevliga och välskötta gårdar som omgärdas av föreningens hus. Nyligen finns ett färdigställt utegym. Gården närmast denna lägenhet har gungor, sandlåda, klätterställning med rutschkana, sittbänkar, grill, planteringar och äppelträd.

Övrigt

Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar 500 kr/person och årsavgiften är 300 kr/hushåll. Andelsavgiften återbetalas den dagen man väljer att kliva ur som medlem i HSB och årsavgiften ingår när man äger lägenheten.
Ansökan om medlemskap görs på; www.hsb.se/mitt.

Dokument

Övrig information

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 600 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Hantering av personuppgifter
Information angående hantering av personuppgifter På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Supermodernt kök!
Supermodernt kök!
Påkostat kök med stor matplats.
Påkostat kök med stor matplats.
Reveljgränd 18
Reveljgränd 18
Bra förvaring och arbetsytor.
Bra förvaring och arbetsytor.
Trivsamt nytt kök!
Trivsamt nytt kök!
Kök
Kök
Kök mot vardagsrum.
Kök mot vardagsrum.
Vardagsrum med bra ljusinsläpp.
Vardagsrum med bra ljusinsläpp.
Vardagsrum mot kök.
Vardagsrum mot kök.
Balkong med insynsskyddat läge.
Balkong med insynsskyddat läge.
Eftermiddags- och kvällssol.
Eftermiddags- och kvällssol.
Reveljgränd 18
Reveljgränd 18
Nytt badrum med dusch!
Nytt badrum med dusch!
Badrum
Badrum
Tillbyggt sovrum.
Tillbyggt sovrum.
Sovrum
Sovrum
Stor hall med klädkammare.
Stor hall med klädkammare.
Hall
Hall
Utegym
Utegym

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.