Sofiavägen 7 C, Brunflo

Accepterat pris

800 000 kr

Visningar
 • 9/12
  9/12, 12:00–12:30 Vänligen kontakta mäklaren för anmälan!
Sofiavägen 7 C, Brunflo (Östersund)

Bostadsrätt i markplan i lugnt trivsamt attraktivt område.

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  77 m²
 • Våningsplan
  1 av 1
 • Månadsavgift
  4 376 kr

I lugnt populärt område ligger denna trevliga lägenhet som har ingång från markplan vilket ger en härlig radhuskänsla. Välplanerad bostadsrätt med mycket bra ljusinsläpp i de öppna ytorna där ni kommer att umgås och samlas för trevliga middagar med både släkt och vänner. Koppla av på den inglasade balkong som erbjuder sol under hela eftermiddagen och kvällen.

Lägenheten erbjuder kök med separat stor matplats i öppen planlösning mot det stora vardagsrummet som har generösa fönsterpartier som ger fantastiskt ljus i sällskapsutrymmena. Vardagsrummet har vackert nytt ekparkettgolv, är lätt möblerat, och har stor ytor att umgås på. Kök med bra avlastningsytor och gott om förvaringsutrymmen med fönster mot lugn gångväg. Två rymliga sovrum där master bedroom har ekparkettgolv. Stamrenoverat modernt badrum med badkar. Ny tvättmaskin och torktumlare. Hall som har bra utrymme för ytterkläder. Lägenhet har även stor praktisk klädkammare. I källaren finns ett eget förråd med goda förvaringsmöjligheter.

Bostadsrättsföreningen har dessutom egen bagarstuga, lekpark, verkstad, tvätthall och samlingslokal som rymmer både släkt och vänner. I det absoluta närområdet finns hälsocentral, apotek, folktandvård, dagis och förskola. Gångavstånd till skola, service och affär. Här bor och trivs människor i alla åldrar!

Passa på att bli ägare till ett trivsamt och bekvämt boende med egen ingång i lugna kvarter!

Välkomna på visning!

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  3 r.o.k.
 • Sovrum
  2 st
 • Boarea
  77 m²
 • Våningsplan
  1 av 1
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  99

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Ingång från markplan,

Interiör

RUMSBESKRIVNING: VARDAGSRUM
Vardagsrum som har öppen planlösning mot matplatsdelen och mot den välkomnande hallen. Nytt vackert ekparkettgolv, tapet och stora fönsterpartier som ger mycket bra ljus och en trevlig utsikt över området.

KÖK
Kök med separat matplatsdel med plats för stort matbord och öppen planlösning mot vardagsrummet. Släta luckor och gott om förvaringsutrymmen. Rostfri diskbänk med dubbelho, engreppsblandare och laminatbänkskiva. Kakel ovanför köks- och diskbänkar. Köket är maskinellt utrustat med stor kyl & frys från -12, spis av något äldre modell, köksfläkt installerad av föreningen samt bänkdiskmaskin. Matta, tapet och förnster mot entrësidan och lugn gångväg.

MATRUM
Matplatsdel med plats för stort matbord i öppen planlösning mot vardagsrummet. Matta, bröstpanel och tapet.

MASTER BEDROOM
Master bedroom har ekparkettgolv, tapet med fondvägg och fönster samt balkongdörr mot sydväst. Möblerbar inglasad balkong som erbjuder en vacker vy och mycket eftermiddags- och kvällssol.

SOVRUM 2
Sovrum som har matta, tapet med fondvägg, en inbyggd garderob och fönster mot entrésidan.

BADRUM
Stamrenoverat modernt badrum som har våtrumsmatta och väggmatta. Utrustat med badkar, tvättställ med underskåp, spegelskåp och wc-stol. Tvättmaskin och torktumlare från -17.

HALL
Hall som har matta, tapet och bra utrymme för ytterkläder. Garderob och i inre hallen finns stor praktisk klädkammare.

TV

Basutbud av tv-kanaler från ComHem ingär i månadsavgiften.

Internet

Bredband med eget abonnemang från ComHem.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggår
  1969
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Mekanisk frånluft
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2019-06-04
 • Prestanda
  151 kWh/m²/år
 • Energiklass
  D
Renoveringar

Nuvarande ägare har renoverat ytskikt och bl a lagt nytt ekparkettgolv i vardagsrum och master bedroom.

Exteriör

Uteplats

Möblerbar inglasad balkong som har trätrall mot sydväst med eftermiddags- och kvällssol.

Bilplats

44 garageplatser. Går att hyra för 225 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Fn. är det kö.
P-plats 1: 77 parkeringsplatser med eluttag. Går att hyra för 130 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Finns lediga platser.
22 carportplatser med eluttag. Går att hyra för 180 kr/mån. Till carportplatsen är det separat kö. Fn. är det kö.
P-plats 2: 5 parkeringsplatser. Går att hyra för 60 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör källarförråd. I källaren som ligger i souterrängplan finns även cykelförråd. I grannfastigheten finns gemensam tvättstuga och samlingslokal.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  4 376 kr
 • Andel i BRF
  0,8137 %
 • Andel av årsavg.
  0,8260 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 183 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  473 kr
 • Pantsatt
  Ja

I månadsavgiften ingår värme, vatten, basutbud av tv-kanaler samt bostadsrättstillägg.

Driftskostnader
 • El
  300 kr
 • Försäkring
  75 kr

Totalt: 375 kr/mån

Driftskostnader för nuvarande ägare.

Observera att driftskostnader kan skilja sig åt beroende på avtal och förbrukning.

Bostadsrätts­förening

Riksbyggen brf Brunflohus nr 3
 • Lägenheter
  130 st
 • Lokaler
  34 st
 • Äkta förening
  Ja

Föreningen äger fastigheten Brunflo-Änge 1:145, 1:146 med därpå uppförda 1 st friliggande panncentral, 3 st miljöhus, 13 st byggnader med 130 lägenheter och 34 lokaler. Fastighetens adress är Ängevägen 20-34 A-G och Sofiavägen 1-9 A-G i Brunflo.

Ekonomi

Föreningen har en stabil ekonomi.
Månadsavgiften kommer att höjas med 2% i september 2020.
Månadsavgiften höjdes med 2,5% september 2019.

Höjning på mellan 1,5 - 2,5 %/år är planerat i den senast beslutade 5 års budgeten.
Föreningen har s.ka. helförvaltning via Riksbyggen.

Renoveringar

Kommande och gjorda renoveringar:
Byte av termostater och kontroll av vattenledningar pågår.

2020: Relining av avloppsstammarna från i 2:orna i markplan har utförts och relining av avloppsstammarna från badrum i 3:orna på Sofiavägen är utförd och slutförande pågår i föreningen.
2017: Byte av köksstammarna i 3:orna.
2015: Ombyggnad av ventilation/fläkt
2012. Renoveringar av gården.
2011: Renovering av uteplatser m.m.
2011: Treglasfönster sattes in.
2010: Nya ytterdörrar installerades.
2010: Reparation och målning av farstukvistar.
2006: Badrum renoveras.
2006: Dränering utförs.

Övrigt

Inom föreningen finns cykelförråd, barnvagnsförråd, tvätt/mek hall, bagarstuga och samlingslokal som rymmer ca 40 personer. Det finns totalt 8 st tvättstugor. De är utrustade med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel i varje tvättstuga. Släpvagn för uthyrning. Föreningens samlingslokal, tvätt/mek hallen och bagarstugan disponeras fritt av föreningens medlemmar. Föreningen har ett antal hobbyrum som uthyres till föreningens medlemmar. F.N finns inga lediga.

Övrig information

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 600 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Hantering av personuppgifter
Information angående hantering av personuppgifter På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkomna till de populära bostadsrättsradhusen!
Välkomna till de populära bostadsrättsradhusen!
Högt läge som ger vacker vy!
Högt läge som ger vacker vy!
Vardagsrum med generösa fönsterpartier!
Vardagsrum med generösa fönsterpartier!
Mycket bra ljusinsläpp!
Mycket bra ljusinsläpp!
Rymligt och lättmöblerat!
Rymligt och lättmöblerat!
Öppen planlösning mot matdel och hall.
Öppen planlösning mot matdel och hall.
Plats för stort matbord!
Plats för stort matbord!
Matplats
Matplats
Matplats mot hall och kök.
Matplats mot hall och kök.
Trevligt kök!
Trevligt kök!
Bra förvaringsutrymmen!
Bra förvaringsutrymmen!
Master bedroom med vacker vy.
Master bedroom med vacker vy.
Snygga ytskikt!
Snygga ytskikt!
Utgång till inglasad balkong!
Utgång till inglasad balkong!
Balkong med mycket sol och vacker vy!
Balkong med mycket sol och vacker vy!
Möblerbar balkong.
Möblerbar balkong.
Badrum med badkar.
Badrum med badkar.
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Hall
Hall
Entré i markplan!
Entré i markplan!

Planlösning

Område

I närheten

I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns också badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, ett flertal restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.