Stuguvägen 30, Centralt

Accepterat pris

2 995 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Stuguvägen 30, Centralt (Östersund)

Toppfräsch med stor balkong och härliga utrymmen!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  5 r.o.k.
 • Boarea
  150 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Månadsavgift
  6 115 kr

Fantastisk lägenhet för dig som vill ha extra av allt. Här erbjuds ni den stora och pampiga lägenheten som är mycket välrenoverad med stilrena detaljer och smarta lösningar. Lägenheten är perfekt för den stora familjen eller för dig som gillar att bjuda in vänner på sociala tillställningar. Från det tilltalande trapphuset välkomnas ni av en social entrévåning med stort och socialt matrum, lyxigt kaklat badrum med tvättmaskin & torktumlare, snyggt kök från Ballingslöv, kontor/sovrum och utgång till Östersunds största balkong. En vacker trappa leder er upp till det privata övre planet som med stora ytor, snedtak, stora fönster och öppet upp mot nock är fantastiskt rogivande och mysigt. Här finns två rymliga sovrum, ett stort vardagsrum där den härliga soffan får plats. Det finns ett lyxigt badrum och smart förvaring i rymlig klädkammare och under snedtaken.

Hela bostadsrättsföreningen andas stil och känsla, allt är välskött och snyggt renoverat. I fastighetens källarplan finns förråd, hobbyrum och teknikrum med tvättmaskin. På föreningens innergård finns parkeringsplatser och en härlig gräsmatta där barnen kan leka. Föreningens energieffektiva uppvärmningssystem via bergvärme borgar för låga avgifter i framtiden.

Detta är en fantastisk lägenhet som måste ses och upplevas. Du är varmt välkommen att höra av dig och boka in visning!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  5 r.o.k.
 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  150 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  8 / 1102

Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Våningsplan 2 av 2. Lägenheten är belägen på våning 2 och 3.

Interiör

RUMSBESKRIVNING:
HALL
En välkomnande hall som ligger i öppen planlösning med matrum och kök. Här ligger ett snyggt granitgolv och väggarna är målade i stilren vit nyans. Smart förvaring i dold skjutdörrsgarderob.

BADRUM 1
Ett mindre badrum med lyxig känsla. Här ligger klinkergolv med golvvärme och det är kaklade väggar i duschen ligger sjösten. Badrummet är utrustat med dusch med glasväggar, handfat med underskåp, WC, badrumsskåp med spegel och belysning. Badrumsmöbler från Ballingslöv. Här finns tvättmaskin och torktumlare från LG.

KÖK
Ett väldisponerat och stiligt kök med vackra detaljer från Ballingslöv där den matlagningsintresserade verkligen trivs. I köket finns plats för matbord där plats finns för fyra gäster framför fönstret mot balkongen. Köket som går modernt i grått och har vitrinskåp och erbjuder gott om förvaring. En stilren stenbänkskiva med matchande vitt kakel sitter som stänkskydd. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, köksfläkt och kombinerad kyl/frys. Samtliga vitvaror är från Siemens. Vita målade väggar och på golvet ligger en slipbar ekparkett

SOVRUM/KONTOR
Innanför köket finns ett rum som kan användas som kontor eller sovrum. Här ligger en slipbar ekparkett och väggarna är målade i vit nyans. Här finns skjutdörrsgarderob till förvaring.

MATRUM
Ett rymligt och socialt matrum med plats för det stora matbordet där många gäster kan umgås. Här är det vita målade väggar och på golvet ligger en slipbar ekparkett. Härifrån finns utgång till den stora och sociala balkongen som verkligen inbjuder till umgänge under sommarmånaderna.

ÖVRE PLAN
En vacker trappa i ek med snidat räcke leder er upp till det mer privata övre planet. På övre plan har sovrum och det rymliga vardagsrummet snedtak och hela våningsplanet känns väldigt luftigt. På hela detta våningsplan är det golvvärme.

VARDAGSRUM
Ett stort och luftigt vardagsrum med ekparkett, vita målade väggar och vid soffhörnan finns stort fönsterparti som ger rummet ett härligt ljus. Snedtak på del av rummet och här finns dold, smart förvaring. Murstock är klädd med skiffer.

BADRUM 2
Ett badrum med lyxig känsla. Här ligger klinkergolv och det är kaklade väggar i duschen ligger sjösten. Badrummet är utrustat med dusch med glasväggar, handfat med underskåp, WC, badrumsskåp med spegel och belysning. Badrumsmöbler från Ballingslöv

SOVRUM 2
Ett rymligt och härligt sovrum med stort fönsterparti. Här ligger en slipbar ekparkett och väggarna är målade i en vit nyans. Snedtak på del av rummet och här finns en dubbelgarderob.

SOVRUM 3
Detta sovrum är rymligt och här finns ett härligt fönsterparti. Här ligger en slipbar ekparkett och väggarna är målade i en vit nyans. Snedtak på del av rummet och mot ena väggen finns platsbyggd ELFA-förvaring.

KLÄDKAMMARE
En rymlig klädkammare med hyllor och gott om utrymme till förvaring. Här är det vitmålade väggar och på golvet ligger en ekparkett.

TV

Kabel-tv

Internet

Fiber finns (Via Telia)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  Flerbostadshus
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Uppvärmning
  Vattenburen värme (Via bergvärme)
Energideklaration
 • Status
  Ej utförd
Renoveringar

2012 totalrenoverades hela fastigheten.

Övrigt

Vattenburen golvvärme på övre plan, på entréplan är det radiatorer förutom i badrummet där det är vattenburen golvvärme.

Exteriör

Uteplats

Stor balkong med tak. Balkongen ligger i österläge och här ryms plats för stor matgrupp samt soffhörna.

Bilplats

Till varje lägenhet medföljer en parkeringsplats (kostar 375kr/månad). En gästparkering finns för föreningen.

Övriga utrymmen

Lägenhetsförråd tillhörande lägenheten finns i källarplan. Det finns gemensamt hobbyrum och i teknikrum finns tillgång till tvättmaskin.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  6 115 kr
 • Andel i BRF
  22,0000 %
 • Repfond
  0 kr
 • Pantsatt
  Ja

vatten, värme, bredband & kabel-tv

Driftskostnader
 • El
  730 kr
 • Försäkring
  150 kr

Totalt: 880 kr/mån

Föreningen har sk.a. gemensamhets el vilket innebär att elen debiteras från föreningen via månadsavin.

Bostadsrätts­förening

Viden
 • Lägenheter
  7 st
 • Lokaler
  1 st
 • Äkta förening
  Ja

2012 totalrenoverades föreningens fastighet. I samband med fastighetens renovering byttes stammar och bergvärme installerades. Bostadsrättsföreningen bildades 2015. Föreningens medlemmar delar på trappstädning och snöskottning.

Ekonomi

Avgiften höjdes 2020-01-01 med 2 %.

Renoveringar

Inga planerade renoveringar.

Gårdsplan

Gräsmatta och grusad parkeringsplats.

Dokument

Övrig information

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 760kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande. Annonsering av slutpris på Internet Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Bilder

Vardagsrum (övre plan)
Vardagsrum (övre plan)
Kök
Kök
Matrum
Matrum
Balkongen
Balkongen
Stuguvägen 30
Stuguvägen 30
Badrum 1
Badrum 1
Kök
Kök
Kök
Kök
Matplats i kök
Matplats i kök
Matplats i kök
Matplats i kök
Matrum från hallen
Matrum från hallen
Trappa till övre plan
Trappa till övre plan
Matrum
Matrum
trappa till övre plan
trappa till övre plan
Hall
Hall
Kontor/Sovrum
Kontor/Sovrum
Kontor/Sovrum
Kontor/Sovrum
Soffhörna på balkongen
Soffhörna på balkongen
Balkongen
Balkongen
Soffhörna på balkongen
Soffhörna på balkongen
Balkongen
Balkongen
Vardagsrum (övre plan)
Vardagsrum (övre plan)
Vardagsrum (övre plan)
Vardagsrum (övre plan)
Vardagsrum (övre plan)
Vardagsrum (övre plan)
Vardagsrum (övre plan)
Vardagsrum (övre plan)
Vardagsrum (övre plan)
Vardagsrum (övre plan)
Badrum 2 (övre plan)
Badrum 2 (övre plan)
Sovrum 2 (övre plan)
Sovrum 2 (övre plan)
Sovrum 2 (övre plan)
Sovrum 2 (övre plan)
Sovrum 2 (övre plan)
Sovrum 2 (övre plan)
Sovrum 2 (övre plan)
Sovrum 2 (övre plan)
Sovrum 2 (övre plan)
Sovrum 2 (övre plan)
Sovrum 3 (övre plan)
Sovrum 3 (övre plan)
Sovrum 3 (övre plan)
Sovrum 3 (övre plan)
Sovrum 3 (övre plan)
Sovrum 3 (övre plan)
Sovrum 3 (övre plan)
Sovrum 3 (övre plan)
Stuguvägen 30
Stuguvägen 30

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.