Slandrom 111, Slandrom

Accepterat pris

2 900 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Slandrom 111, Slandrom (Östersund)

Fastighet med vackert bostadshus som har fantastisk utsikt mot Storsjön och Östersund!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  165 m²
 • Tomtarea
  1 795 m²
 • Driftskostnad
  29 901 kr/år

Varmt välkomna till Slandrom på Annersia och detta charmiga bostadshus som har högt vackert läge där ni erbjuds en fantastisk utsikt över Storsjöns blå vatten mot både Brunfloviken och mot Östersundet mellan Frösön och Östersund. Här kommer ni att kunna njuta av den vackra siluetten över staden både dagtid och kvällstid när när den är upplyst under den mörka årstiden. Här kan ni skapa ert drömboende endast 10 minuter från stadskärnan.

Bostadshuset har ett rymligt trivsamt kök i öppen planlösning mot matrumsdelen där ni har fönsterpartier som erbjuder en vacker utsikt över Storsjön. Här kommer ni med glädje tillaga trevliga middagar med släkt och vänner. Vardagsrum med generösa fönsterpartier mot Storsjön i öppen planlösning mot tänkbart allrum som ger er härliga utrymmen att umgås på. Utgång till inglasad altan med skjutbara glaspartier som står öppen från tidig vår till sen höst. Här finns plats för stor matgrupp och loungemöbel. Övre plan har rymliga sovrum med generösa fönsterpartier som ger mycket ljus och fantastisk utsikt mot Storsjön. Badrum med badkar samt stort fönster mot Storsjön. Souterrängplanet har en bakugn som ger er möjlighet att baka både tunnbröd och vedugnsbakad pizza. Stort hobbyrum med mycket förvaring, tvättstuga med duschhörna och gott om förvaringsutrymmen. Uppvärmning med jordvärmepump och vidbyggt garage. Högt trivsamt skyddat läge delvis mot skogsområde.

Här bor ni i lantlig miljö endast 10 minuter från Östersunds stadskärna. Här har ni närhet till naturen och det fantastiska friluftslivet vid Svartsjöarna med grillplatser samt skidspår och skoterleder på vintern. I Böle finns populär privat förskola och skola. Bra cykelvägar mot och över Vallsundsbron samt bra bussförbindelser.

Välkomna att anmäla er till visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  165 m²
 • Biarea
  20 m²
 • Tomtarea
  1 795 m²
 • Beteckning
  Slandrom 3:7
 • Pantbrev
  1 225 000 kr

Areauppgifter enligt säljaren

Interiör

RUMSBESKRIVNING: ENTRÉPLAN
Entréplanet erbjuder kök i öppen planlösning mot matrumsdel med vacker utsikt från generösa fönsterpartier. Vardagsrum och allrum har bred öppning och glaspartier som skiljevägg. Utgång till stor inglasad altan med skjutbara fönsterpartier. Hall med ingång till förråd.

KÖK
Kök i öppen planlösning mot matrumsdel som har plats för stort matbord vid fönster med utsikt mot Storsjön. Ljusa köksluckor och gott om förvaringsutrymmen. Rostfri diskbänk, dubbelho och engreppsblandare. Kakel ovanför köks- och diskbänkar. Köket är maskinellt utrustat med kombinerad kyl/ frys, stor frys, spis med häll, köksfläkt och diskmaskin. Laminatgolv och tapet. Bra ljus från stora fönsterpartier. Serveringsgång med skåp och lådor mellan matrum och vardagsrum.

VARDAGSRUM
Vardagsrum i öppen planlösning mot allrum med skiljevägg av glas. Matta, tapet och generösa fönsterpartier mot Storsjön. Utgång till inglasad altan som har betonggolv och plasttak. Skjutbara glaspartier och glasdörrar till tomten.

ALLRUM
Allrum som har trägolv, tapet och fönsterpartier mot altanen och gården.

HALL
Hall som har laminatgolv, panel och tapet. Ingång till förråd. Bra utrymme för ytterkläder.

ÖVRE PLAN
Övre plan har rymliga sovrum som har stora fönsterpartier som ger mycket ljus och vacker utsikt över Storsjön och Östersunds stad. Äldre badrum med fönster.

ALLRUM/ SOVRUM
Mycket rymligt allrum/ sovrum som har trägolv, tapet och fönsterpartier åt två håll med vacker utsikt över Storsjön. Utgång till balkong.

SOVRUM 2
Sovrum 2 har trägolv, tapet, fyra inbyggda garderober och fönster mot Storsjön.

SOVRUM 3
Sovrum 3 har trägolv, tapet, fyra inbyggda garderober och fönster åt två hall som ger mycket bra ljusinsläpp.

BADRUM
Badrum som har våtrumsmatta och tapet. Utrustat med badkar, tvättställ, spegelskåp, bidé och wc-stol.

SOUTERRÄNGPLAN
Källarplanet har pannrum med bergvärmepump och vedpanna. Hobbyrum med skåp och lådor. Tvättstuga med duschhörna. Bakstuga med ingång till matkällare och förråd/ bastu. Dörr med utgång till tomten finns.

HOBBYRUM
Hobbyrum som har betonggolv och köksutrustning för bra förvaring i skåp och lådor.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga som har duschhörna, betonggolv och delvis kaklade väggar. Utrusat med tvättmaskin och torktumlare.

BAKSTUGA
Bakstuga som har matta, fondvägg av panel samt målade betongväggar. Bakugn som inte är kontrollerad av sotaren. Ingång till matkällare och förråd/ bastu.

TV

Antenn

Internet

Bredband via modem (4G)

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  2-plans hus med souterrängkällare
 • Byggår
  1940
 • Grund
  Betong
 • Grundmur
  Betong/ sten
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Puts
 • Tak
  Valmat tak/ papp
 • Fönster
  2-glasfönster
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Elförbrukning
  19 066 kWh/år
 • Uppvärmning
  Värmepump
 • Vatten/avlopp
  Vatten via egen brunn. Avlopp till 2-kammarbrunn.
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2020-10-27
 • Prestanda
  89 kWh/m²/år
 • Energiklass
  D
Övrigt

Gästbrygga finns att tillgå ca 150 m bortanför bostaden med grillplats.

Exteriör

Tomt

Tomtarea 1 795 m² (friköpt).

Uteplats

Tomt mot skogsområde och vacker utsikt över Storsjön.

Bilplats

Vidbyggt garage i souterrängplanet.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  19 240 kr
 • Vatten/avlopp
  1 600 kr
 • Samfällighet
  1 500 kr
 • Renhållning
  1 800 kr
 • Försäkring
  5 761 kr

Totalt: 29 901 kr/år

Uppskattade driftskostnader med utgångspunkt från nuvarande ägare. I uppvärmning ingår hushållsström.

Observera att driftskostnader kan skilja sig åt beroende på avtal och användning.

Taxering
 • Totalsumma
  1 589 000 kr
 • Byggnad
  1 061 000 kr
 • Mark
  528 000 kr
 • Värdeår
  1940
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  8 349 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Rättigheter förmån

Förmån: Officialservitut Väg, 2380K-2020/56.2
Förmån: Officialservitut Väg, 2380K-2020/56.3

Rättigheter last

Last: Officialservitut Väg, 2380K-2020/56.1
Last: Officialservitut Väg, 2380K-2020/56.2

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex 2020-10-30 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 920 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkomna till Slandrom!
Välkomna till Slandrom!
Bostadshus med högt vackert läge!
Bostadshus med högt vackert läge!
Trevlig omgivning mot skogs- och ängsmark-
Trevlig omgivning mot skogs- och ängsmark-
Vacker utsikt över Storsjön!
Vacker utsikt över Storsjön!
Högt läge med vacker utsikt!
Högt läge med vacker utsikt!
Bostadshus med hög potential med bästa läge!
Bostadshus med hög potential med bästa läge!
Staket vid entrén!
Staket vid entrén!
Utsikt från balkongen mot Storsjön och Brunfloviken.
Utsikt från balkongen mot Storsjön och Brunfloviken.
Välkomnande entré!
Välkomnande entré!
Kök och matrumsdel!
Kök och matrumsdel!
Matbord vid fönster mot Storsjön!
Matbord vid fönster mot Storsjön!
Stor matplats möjlig!
Stor matplats möjlig!
Kök
Kök
Kök med fönster!
Kök med fönster!
Serveringsgång mot kök!
Serveringsgång mot kök!
Vardagsrum och allrum!
Vardagsrum och allrum!
Vardagsrum med fönster mot Storsjön!
Vardagsrum med fönster mot Storsjön!
Allrum med generösa fönsterpartier!
Allrum med generösa fönsterpartier!
Inglasad altan!
Inglasad altan!
Vy mot Storsjön och Östersund!
Vy mot Storsjön och Östersund!
Storsjön finns hela tiden i fonden!
Storsjön finns hela tiden i fonden!
Fönster med härlig utsikt!
Fönster med härlig utsikt!
Sovrum övre plan!
Sovrum övre plan!
Sovrum
Sovrum
Vacker vy!
Vacker vy!
Östersunds stad syns i bakgrunden!
Östersunds stad syns i bakgrunden!
Sovrum övre plan.
Sovrum övre plan.
Sovrum
Sovrum
Badrum
Badrum
Hall
Hall
Hall mot entrén.
Hall mot entrén.
Bakstuga
Bakstuga
Bakstuga med gott om plats!
Bakstuga med gott om plats!
Bastu och matkällare!
Bastu och matkällare!
Bastu
Bastu
Tvättstuga med duschhörna.
Tvättstuga med duschhörna.
Vacker vy över Storsjön och staden!
Vacker vy över Storsjön och staden!
Slandrom 111
Slandrom 111
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.